nówka za 160 to je opisywałem kiedyś sworznie z naspawanymi smarkami, żeby nie wypadły ale traktowałem te wahacze jako kawał stali w których od razu trzeba wstawić sworznie motorcraftowe bo one przynajmniej wytrzymają konkretniejNówkę to i za 160 kupisz, ale już testowałem i po 10t były w gorszym stanie niż oryginały 300t. Po drugie przecież od niego nie kupiłem, jeszcze mnie nie pomerdało
Przez mój pośpiech kupiłem: http://allegro.pl/show_item.php?item=2722315193Nówkę to i za 160 kupisz, ale już testowałem i po 10t były w gorszym stanie niż oryginały 300t. Po drugie przecież od niego nie kupiłem, jeszcze mnie nie pomerdało
Tu masz na myśli dolne, mi chodzi o górne. Do dolnych to sobie kupiłem sworznie w zwykłym motoryzacyjnym Made in EU (coś koło 100zł za 2szt) i nic się z nimi nie dzieje.nówka za 160 to je opisywałem kiedyś sworznie z naspawanymi smarkami, żeby nie wypadły ale traktowałem te wahacze jako kawał stali w których od razu trzeba wstawić sworznie motorcraftowe bo one przynajmniej wytrzymają konkretniejNówkę to i za 160 kupisz, ale już testowałem i po 10t były w gorszym stanie niż oryginały 300t. Po drugie przecież od niego nie kupiłem, jeszcze mnie nie pomerdało
Nie ma się co tu bronić oskarżać, wszystko jest możliwe ja tylko napisałem, że jestem niewierzący . A jeżeli to prawda to można nawet zgłosić kandydaturę Kojota do zwyczajni niezwyczajni (czy jak tam się współczesna wersja nazywa).Przez mój pośpiech kupiłem: http://allegro.pl/show_item.php?item=2722315193Nówkę to i za 160 kupisz, ale już testowałem i po 10t były w gorszym stanie niż oryginały 300t. Po drugie przecież od niego nie kupiłem, jeszcze mnie nie pomerdało
ocenę zrobię jak dojdzie jednak stane troche w obronie kojote gdyż faktycznie ten sprzedający lubi chyba zamęt i po wcześniejszym meilu (przed zakupem)
W dniu 2012-11-04 21:03, michu0104 pisze:
>
> tak prawy regulowany.pozdrawiam
> Dnia 4 listopada 2012 20:04 Bogusław C <bogdan72@op.pl> napisał(a):
> Więc dla scisłości aby nie było pomyłki i nieporozumienia,aukcja dotyczy:prawy -przód górny wahacz regulowany ?
>
chciał zmienić cenę na wyższą (150) tak samo przy rozmowie telf.
Ja piszę co wiem, żeby nie było jak z niektórymi mechanikami piszą tylko ci zadowoleni, niezadowoleni się nie odzywają, a po jakimś czasie wychodzi jak zwykle...Od siebie dodam tylko tyle , że kilka razy już u chłopaków kupowałem rózne graty i zawsze wszystko było OK .