I jeszcze jedno pytanie czy koniecznie musze dawac dłuższe wieszaki??? i jakie teraz moge wsadzic opony zeby wszyatko grało i nic nie tarło
  I jeszcze jedno pytanie czy koniecznie musze dawac dłuższe wieszaki??? i jakie teraz moge wsadzic opony zeby wszyatko grało i nic nie tarło Mam nadzieje ze wszystko dobrze zrobilem

I jeszcze jedno pytanie czy koniecznie musze dawac dłuższe wieszaki??? i jakie teraz moge wsadzic opony zeby wszyatko grało i nic nie tarło
 starwind
 starwind

myslałem ze zajmnie mi to duzo czasu a tu godzinka roboty
 myslałem ze zajmnie mi to duzo czasu a tu godzinka roboty  
 starwind
 starwind

starwind
 starwind

ale jutro jeszce mam i tak robote z napedami bo  cos jest nie tak jak powinno ale po swietach poszukam jakiego majstra
  ale jutro jeszce mam i tak robote z napedami bo  cos jest nie tak jak powinno ale po swietach poszukam jakiego majstra 

i po prostu opona oponie nie równa.
 i po prostu opona oponie nie równa. 

pierwsze gdzie trafilem ale wszystko w calach podane poza tym dla 15 a u mnie sa 16 .a tak w ogóle to polecam BAZE INFORMACJI - pierwszy temat w dziale OPON jest o tym co pytasz

starwind
 starwind