Ja kupowałem BFG 32x10,5?x15 , kurier dowiózł dośc szybko , nie miałem żadnych problemówu mnie tez sa 16tki tylko szkoda mi w nich jechac w błotko i mysłałem zeby kupic jakies inne. czy ktos kupował kiedyś u nich opony zna ktos ta firme??
http://www.opony-4x4.pl/
 starwind
 starwind

a czy fele od jeepa pasuja do forda bo kolega chce mi dac 15tkino i tu wlasnie mam dylemat albo dokupic 2 oponki (bo dwie zostały mi z jeepa) 15tki i 4 fele albo 4 opony co lepsze powiem ze troche udało mi sie dzwignąć go do góry
Jeżeli (bo nie wiema czy fele od jeepa pasuja do forda bo kolega chce mi dac 15tki
 ) EX2 też ma 5x114,3 rozstaw śrub to pasują , do któregoś roku Cheeroke miał właśnie ten rozstaw śrub, ale co , uważasz że Jeep-y miały mocniejsze felgi
 ) EX2 też ma 5x114,3 rozstaw śrub to pasują , do któregoś roku Cheeroke miał właśnie ten rozstaw śrub, ale co , uważasz że Jeep-y miały mocniejsze felgi 
 dokładnie taki rozstaw śrub mają  te fele od jeepa.
  dokładnie taki rozstaw śrub mają  te fele od jeepa. starwind
 starwind

i cały pomysł poszedł w ....
 i cały pomysł poszedł w .... 
 Jankes
 Jankes

karolb863
 karolb863

,ale moje standardowe koła czyli 255/70 r16 wyglądają teraz jak by były dużo za małe,w związku z tym mam pytanie czy założyć 265/70 r16 czy może lepiej 265/75 r16,teraz mam opony typowo letnie,a chcę kupić General Graber AT2 i jeździć na nich cały rok,mam nadzieję że zimą dadzą sobie radę.
 ,ale moje standardowe koła czyli 255/70 r16 wyglądają teraz jak by były dużo za małe,w związku z tym mam pytanie czy założyć 265/70 r16 czy może lepiej 265/75 r16,teraz mam opony typowo letnie,a chcę kupić General Graber AT2 i jeździć na nich cały rok,mam nadzieję że zimą dadzą sobie radę. starwind
 starwind