to i ja poproszę to ksero bo mija sie gdzieś zawieruszyła

to i ja poproszę to ksero
ups paluszek się omsknał nie na ten klawiszCo do mocy to dozwolone jest bez dodatkowych uprawnień 4W
Zgadzam się. Tak jest napisane.Co do mocy to dozwolone jest bez dodatkowych uprawnień 4W
moja wepchnąć
ale magnesu nie ma sensu stroićSarelka - i nie żałuj kasy na stronie radyjka ... Koszt około 25 PLN ale warto, żeby ktoś to zrobił profesjonalnie, z miernikiem ...
ale to jest decyzja administracyjna i dotyczy konkretnych partii towarów i konkretnych sprzedawców/dystrybutorów, a nie wszystkich egzemplarzy danego modeluA tutaj jeszcze lista sprzetu bez homologacji ( wmieniono Uniden kilka razy )
to ja będę przeciwnikiem, bo gdy odpowie ci ktoś co będzie nawet 200metrów od ciebie, a będzie miał zakłócenia z alternatora, lub nie dostrojona antenę, czyli jego modulacja będzie w szumach to ASC wytnie ci takiego korespondentaBardzo wygodna sprawa system sam wycina szumy czyli nie usłyszysz tego czego i tak nie zrozumiesz . Ma też ASC swoich przeciwników ponieważ jednak skraca zasięg - ale mnie nie interesuje co jest xx km dalej a to co jest w moim zasięgu .