Jezeli chodzi o opony to sie zgadzam ale przy takim lifcie to jezor obowiazkowo trza załozyc bo geometria sie zmienia za kazdym razem inaczej / \ | | \ /to taka przenośnia była:
im większy lift tym łatwiej to wszystko wypier.... wywrócić znaczy
Jezeli chodzi o opony to sie zgadzam ale przy takim lifcie to jezor obowiazkowo trza załozyc bo geometria sie zmienia za kazdym razem inaczej / \ | | \ /to taka przenośnia była:
im większy lift tym łatwiej to wszystko wypier.... wywrócić znaczy
jak na zdjęciu....... Co wchodzi w skład zestawu?
ja jeżdzę bez stabilizatorów na lifcie 6-7" i z wymienionym jęzorem od jankesa i jeśli nie przekraczasz 80 km/h to nie ma problemu ( n i nie ma za wielkich ...eeeee.... na drodze), ale na dłuzsze trsy zakłada stabilizator na pród i wtedy poginam nawet 140 po autobanieNo super super !!
wygląda dość prosto tylko bez stabilizatora to raczej tylko w teren nie??
da radę bez wydłuzania2 przedłużasz z tyłu amorki
Sławek tylko ze ty miałeś gdzie indziej mocowanie wiec trze przesunąć !Jankes, ale jezor w tym zestawie jest jeszcze dłuzszy niż u mnie
ja jeżdzę bez stabilizatorów na lifcie 6-7" i z wymienionym jęzorem od jankesa i jeśli nie przekraczasz 80 km/h to nie ma problemu ( n i nie ma za wielkich ...eeeee.... na drodze), ale na dłuzsze trsy zakłada stabilizator na pród i wtedy poginam nawet 140 po autobanieNo super super !!
wygląda dość prosto tylko bez stabilizatora to raczej tylko w teren nie??
da radę bez wydłuzania2 przedłużasz z tyłu amorki
..a co z przednimi wachaczamilista jest prosta 5,5 cala
1 resor nad most robisz mocowania na resor
2 przedłużasz z tyłu amorki
3 przedłużasz z tyłu przewód hamulcowy
przód
1- dłuższe sprężyny z Polspringu lub by Jankes
2- dłuższe wieszaki mostów
3- opuścić mocowanie drążka
4- wymienić jęzor układu kierowniczego
5- przedłużyć amorki
6- przedłożyć przewody hamulcowe
lift gotowy
julek1270, nie oszukujmy się. Profesjonalne zestawy do liftu niestety nie są tanie....