Ależ napisałem że masz większe doświadczenie , choćby z posiadania warsztatu więc po co ten krzyk?Widziałem Twojego sporta i wyczyny (w necie oczywiście) i pełen szacun.
Co do formy , zależy do czego chcemy wykorzystać auto . Można się zapytać po kiego amerykańce i nie tylko przerabiają swoje samochody , montują balony 54 cale i nie zjeżdżają tym wogóle z czarnego?
Myślę że nie każdy chce jechać na złamanie karku w terenie , tak jak ja, mnie bardziej kręci coś ala
http://www.youtube.com/watch?v=Bp1bij_g ... re=related czyli spokojnie .
Technika, a no to pewnie , żadne wypasione auto nie zastąpi umiejętności kierowcy.
Dla mnie takim wzorem do zmotania EX-a jest ten ze zdjęcia( taki by mi wystarczył) , a że na razie mam tylko jedno auto więc nie mogę za bardzo go motać .
Tak że myślę że źle zrozumiałeś mojego posta, wcale nie miałem na celu wymądrzać się.
Nawiasem mówiąc mam EX-a 1 dwa i pół roku i też go sam motam
Pozdrawiam i szacun dla ludzików którzy motają swoje autka spełniając swoje wizje i marzenia.
A i jeszcze jedno jak już temat jest o mostach i przełożeniach , może mi ktoś podać stronkę gdzie można kupić bebechy do EX-a 1 do mostów o przełożeniu 5 z hakiem i najlepiej z jakby były z blokadami .A może już ktoś kupował i wie jaki to całkowity koszt ?
Czarny Eddie Bauer 6"lift opony 35" Big Horn Maxxis tel. 533563182