i na pewno o wiele lepiej hamowałchyba będzie lepiej trzymał na większych kapciach niż teraz gdy jest dźwignięty a kółecka takie malutkie

i na pewno o wiele lepiej hamowałchyba będzie lepiej trzymał na większych kapciach niż teraz gdy jest dźwignięty a kółecka takie malutkie
Robiłem to na postoju oczywiście - sprawdziłem jaka różnica między jednym i drugim i o tyle przestawiłemAdrian zdjął wskazówkę, pojechał 80/h według gps i w czasie jazdy załozył wskazówkę na 80.
![]()
Wiem że wskazówę zakładałeś na postoju uwzględniając różnicę.
Tak ogólnie chyba zrobię tak samo.
Ale w temacie zegarów muszę kogoś poprosić o foto na zimnym silniku, bo kiedyś rozbierałem ze zdejmowaniem wskazówek i nie wiem czy dobrze założyłem. np.rezerwa mi się zapala jak mam 1/5 zbiornika benzoleum.
to samo tyczy akku, ciśnienia oleum i temperaturki.
Radek, kiedyś przez CB jadąc razem musimy też sprawdzić nawigacje, zobaczymy jak są dokładne, wtedy faktycznie będzie można skalibrować prędkościomierze.
A z przebiegami to fakt że na większych mniej nabijemy
Jakie ty masz przełożenia w edku to chyba 3.53?Ja mam 34cale to powiem że wszelki komfort jaki był przy 31cali poprostu zostal w lesie...ale teraz można sobie pozwolić na więcej w terenie.
Przełożenie jest 3.73Jakie ty masz przełożenia w edku to chyba 3.53?Ja mam 34cale to powiem że wszelki komfort jaki był przy 31cali poprostu zostal w lesie...ale teraz można sobie pozwolić na więcej w terenie.
Przełożenie jest 3.73Jakie ty masz przełożenia w edku to chyba 3.53?Ja mam 34cale to powiem że wszelki komfort jaki był przy 31cali poprostu zostal w lesie...ale teraz można sobie pozwolić na więcej w terenie.
Ja wiem Fotomysz tyle czasu swojego zajeżdżał i skrzyni nie zamordował, ale na pewno ma to jakiś wpływ na żywot skrzyni ...Przełożenie jest 3.73Jakie ty masz przełożenia w edku to chyba 3.53?
No i to wyjaśnia http://www.explorerfanklub.org.pl/forum ... 6960#86960![]()
Przełożenia 3,73+34'' opony +ostrzejsza jazda w terenie to się raczej musiało tak skończyć