Ja bardziej polecałbym ten nowszy model czyli samo AT (bez 2)będą General Graber AT2 M+S

Ja bardziej polecałbym ten nowszy model czyli samo AT (bez 2)będą General Graber AT2 M+S
kurde zgłupiałemJa bardziej polecałbym ten nowszy model czyli samo AT (bez 2)będą General Graber AT2 M+S
Hej a jaki masz rozmiar tych oponek i jeżeli można wiedzieć ile dałeś za nie?Właśnie jest na odwrót. Ja mam te nowsze General Grabber AT. Jeszcze się nie wypowiem co i jak bo niewiele przejechałem na nich, może tyle że nie są głośne
czasami wystarczy poszukaćTylko czy zmieszczą sie one u mnie bez liftu? Ktoś już tego próbował?
masz rację kto szuka ten znajduje i jest szczęśliwyczasami wystarczy poszukaćTylko czy zmieszczą sie one u mnie bez liftu? Ktoś już tego próbował?![]()
http://www.explorerfanklub.org.pl/forum ... php?t=5842
Hej a jaki masz rozmiar tych oponek i jeżeli można wiedzieć ile dałeś za nie?Właśnie jest na odwrót. Ja mam te nowsze General Grabber AT. Jeszcze się nie wypowiem co i jak bo niewiele przejechałem na nich, może tyle że nie są głośne
Rozmiar 33 / 12,5 R15 ? to masz lifta zrobionego?Hej a jaki masz rozmiar tych oponek i jeżeli można wiedzieć ile dałeś za nie?Właśnie jest na odwrót. Ja mam te nowsze General Grabber AT. Jeszcze się nie wypowiem co i jak bo niewiele przejechałem na nich, może tyle że nie są głośne
Rozmiar 33 / 12,5 R15 cena za sztukę udało mi się wytargować to 547zł.
Tutaj kupowałem widocznie im nie schodzą bo wtedy była wyższa cena a teraz widzę właśnie że obniżyli. Zresztą jak dzwoniłem to facet mówił że to rozmiar nietypowy i rzadko jest klient
http://www.agromax.pl/136632_33x12-50r1 ... wl-fr.html
bondek, wiem gdzie jest na zbyciu taki 2002... nawet ten kolorek tylko cena jest troszku zaporowa.Czyżbym mógł przełożyć swoje ukochane BFG AT 275/70/17 do EXIII bez liftu??![]()
Halooo, czy ma ktoś EXIII w fabrycznie nowym stanie na zbyciu?![]()
Coś jak tu?
a proszę Cię bardzochociaż chętnie bym przygarnął ten przedni grillek z rurek ( ktoś wie gdzie taki można dostać?)