Ja bardziej polecałbym ten nowszy model czyli samo AT (bez 2)będą General Graber AT2 M+S

Ja bardziej polecałbym ten nowszy model czyli samo AT (bez 2)będą General Graber AT2 M+S

kurde zgłupiałemJa bardziej polecałbym ten nowszy model czyli samo AT (bez 2)będą General Graber AT2 M+S
 ale czy czasem właśnie AT2 nie jest następcą AT ??? ale   masz rację AT jest następcą AT2   mea culpa
  ale czy czasem właśnie AT2 nie jest następcą AT ??? ale   masz rację AT jest następcą AT2   mea culpa  

Hej a jaki masz rozmiar tych oponek i jeżeli można wiedzieć ile dałeś za nie?Właśnie jest na odwrót. Ja mam te nowsze General Grabber AT. Jeszcze się nie wypowiem co i jak bo niewiele przejechałem na nich, może tyle że nie są głośne

w listopadzie będzie 2 lata i jeśli chodzi o ścieralność to praktycznie chyba nie występuje
 w listopadzie będzie 2 lata i jeśli chodzi o ścieralność to praktycznie chyba nie występuje  jedynie gdzie się wytarły to od wewnątrz ale to moja wina ze względu na złą geometrie
 jedynie gdzie się wytarły to od wewnątrz ale to moja wina ze względu na złą geometrie 
 normalnie kosztowały jakieś 2300 a rozmiar to 255/65/16
 normalnie kosztowały jakieś 2300 a rozmiar to 255/65/16czasami wystarczy poszukaćTylko czy zmieszczą sie one u mnie bez liftu? Ktoś już tego próbował?

masz rację kto szuka ten znajduje i jest szczęśliwyczasami wystarczy poszukaćTylko czy zmieszczą sie one u mnie bez liftu? Ktoś już tego próbował?
http://www.explorerfanklub.org.pl/forum ... php?t=5842
 dzięki za linka zaoszczędziłeś mi dziś snu
  dzięki za linka zaoszczędziłeś mi dziś snu  

chociaż chętnie bym przygarnął ten przedni grillek z rurek
 chociaż chętnie bym przygarnął ten przedni grillek z rurek   ( ktoś wie gdzie taki można dostać?)
 ( ktoś wie gdzie taki można dostać?) 
Hej a jaki masz rozmiar tych oponek i jeżeli można wiedzieć ile dałeś za nie?Właśnie jest na odwrót. Ja mam te nowsze General Grabber AT. Jeszcze się nie wypowiem co i jak bo niewiele przejechałem na nich, może tyle że nie są głośne
Rozmiar 33 / 12,5 R15 ? to masz lifta zrobionego?Hej a jaki masz rozmiar tych oponek i jeżeli można wiedzieć ile dałeś za nie?Właśnie jest na odwrót. Ja mam te nowsze General Grabber AT. Jeszcze się nie wypowiem co i jak bo niewiele przejechałem na nich, może tyle że nie są głośne
Rozmiar 33 / 12,5 R15 cena za sztukę udało mi się wytargować to 547zł.
Tutaj kupowałem widocznie im nie schodzą bo wtedy była wyższa cena a teraz widzę właśnie że obniżyli. Zresztą jak dzwoniłem to facet mówił że to rozmiar nietypowy i rzadko jest klient
http://www.agromax.pl/136632_33x12-50r1 ... wl-fr.html
 Jankes
 Jankes

bondek, wiem gdzie jest na zbyciu taki 2002... nawet ten kolorek tylko cena jest troszku zaporowa.Czyżbym mógł przełożyć swoje ukochane BFG AT 275/70/17 do EXIII bez liftu??
Halooo, czy ma ktoś EXIII w fabrycznie nowym stanie na zbyciu?
Coś jak tu?
a proszę Cię bardzochociaż chętnie bym przygarnął ten przedni grillek z rurek ( ktoś wie gdzie taki można dostać?)