2013-08-13, 21:51
Mamy przynajmniej pięć opcji pełnych blokad do mostu Ford 8.8. Google jest najlepszym źródłem według mnie do wyszukiwania ponieważ różne sklepy on-line mają różniące się między sobą numery części tych blokad oraz rózne ceny. Zaznaczam pełnych blokad co znaczy, że instalując takową blokadę pozbywasz się kosza kompletnie.
I tak, najlepszym wyjściem byłoby zainstalowanie blokady ARB choć do tego trzeba wydać jeszcze pieniądze na kompresor. Eaton E-Locker jest też dobrą blokadą ponieważ sterowana jest elektrycznie. Detroit Locker, Grizzly Locker lub OX Locker to następne trzy blokady, które możesz zainstalować w moście z LS. Oczywiście jeśli zechcesz zainstalować blokadę kompaktową - po naszemu "Lunchbox locker" to będziesz niestety zmuszony wymienić też kosz na inny chociaż słyszałem gdzieś, że Powertrax robi blokadę, która wchodzi do kosza z LS... nie powiem, nie widziałem tego jeszcze. Poza tym Spartan robi kompaktową blokadę do otwartego mostu.
Ludziska narzekają na kosze w moście Ford 8.8 choć prawdę powiedziawszy nigdy nie miałem z tymi mostami kłopotów.
Jakbyś potrzebował więcej informacji na temat modeli blokad jakie możesz użyć w moście 8.8 z Limited Slip to daj znać... zdjęcie blokady E-Locker w załączeniu...
-
Załączniki
-

- Elocker.jpg (28.15 KiB) Przejrzano 6659 razy
Yankee Kustoms
Chicago, Illinois