odnośnie tego zakończenia to ja bym jednam stawiał na jakieś szekle zamiast tych haków. jakoś tak bezpieczniej mi się wydaje.no no ale wiesz haki i oczka muszą być w miarę mocne i to by mnie interesowało dobrze by było gdyby ktoś podesłał jakiegoś linka do towaru
a zakończenia przy łańcuchu to mi właśnie chodziło o haki itp.
Czasami jak Ciebie pociagnie z 30 centymetrow do przodu to juz duzo, tak zeby zlapac troche wiecej twardego.za mało jak do Explorera
Może coś takiego ??żeby nie dublować napiszę tutaj bo chyba będzie odpowiedni temat, zainteresowałem się trochę wyciąganiem za pomocą hi-lift'a i nasuwa się pytanie, oczywiście prosiłbym o konkretne odpowiedzi a nie w stylu chyba, wydaje mi się a mianowicie: wiem że potrzebne są łańcuchy do tego ale jakie? tzn przypuszczalna długość (taka sensowna, bo wiem że to raczej będzie zależało ode mnie) wytrzymałość no i ewentualnie typ czy model tworzywa z jakiego jest wykonany... czy są też może jakieś dedykowane do hi-lift'a (szukałem na allegro ale nie widziałem nic ciekawego) i kolejne pytanie, jeżeli miałbym go sobie sam robić to jakie potrzebuję zakończenia? haki, kotwy, śruby?