skasztanie temat troche ale Jankes jakbys robil na wzor swojego rurowca zderzak to ja sie pisze pierwszy do kolejki w zasadzie juz mozesz brac spawarke w reke
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...
skasztanie temat troche ale Jankes jakbys robil na wzor swojego rurowca zderzak to ja sie pisze pierwszy do kolejki w zasadzie juz mozesz brac spawarke w reke
zderzak planuję zrobić z blachy.ma dać radę taszczyć wyciągarkę i w razie jej użycia nie odpaść,ma też być funkcjonalny w terenie umarkowanym i jeszcze ładny nie chcę oszpecić auta tylko po to żeby wyciągarka miała gdzie jeździć.
Hmm.....jak dla mnie to bardziej estetyczny jest wlasnie taki z rury
Rzecz gustu,ale przeznaczenie takie samo,wiec ........ do dziela.
jak juz mowilem kolega mi "robi" rurowy,ale ma taki zapal do roboty,ze pewnie explo mi predzej zgnije niz go zmota.
Jak cos to sie usmiechne do ktoregos z Was,a jak mi zrobi to wkleje foty i opis wykonania.
z blachy bedzie. konstrukcje z starego wziąłem ładnie ponacinałem by kilka kątów było , wzmacniam dorabiam uchwyty na szekle i okładamy ładnie blacha na ostre krawędzie i to wszystko. Dla mnie wystarczy . Oczywiście lakier proszkowy . wiec za ok tydzień czasu zakładam na auto.
Zmiana planów razem z HAMME projektujemy zderzak z aluminium . Mój projekt odpada.
chodzi nam o wytrzymałosc przy stosunkowo niskiej wadze.
Ostatnio zmieniony 2008-03-12, 17:34 przez wajc83, łącznie zmieniany 1 raz.
biały Ex I do lansu za raz na 18" kołach
Pajorka na sprzedarz