Czy ktos z was testował taki rejestrator w terenie? Pytam bo chciałym nie ktore trasy w terenie sobie uwiecznic.
http://allegro.pl/rejestrator-kamera-sa ... 83388.html
ale rozmowa byłaRozmawialiśmy wtedy o kamerach GoPro HD
Właśnie dzisiaj dotarł do mnie sprzęt podobny do opisu cookiego, tylko cenowo wyżej.
Muszę najpierw pokombinować z różnymi ustawieniami, a potem testy w autku.
Dziś tylko kawałek nagrałem,ale już robiło się powoli ciemnawo.
W domu robiłem fotki i nagrywałem psa w podczerwieni, strasznie mu się gały świeciły![]()
Nie mam jak na razie w domu powalczyć z tym przy domownikach, bo to mój prezent który potajemnie musze sobie podłożyć pod choinkę.![]()
No to czekamy na filmik z twojej przygodyWłaśnie dzisiaj dotarł do mnie sprzęt podobny do opisu cookiego, tylko cenowo wyżej.
W domu robiłem fotki i nagrywałem psa w podczerwieni, strasznie mu się gały świeciły![]()
Nie mam jak na razie w domu powalczyć z tym przy domownikach, bo to mój prezent który potajemnie musze sobie podłożyć pod choinkę.![]()
to że gały się będą świecić od podczerwieni to normalne.Właśnie dzisiaj dotarł do mnie sprzęt podobny do opisu cookiego, tylko cenowo wyżej.
Jest w tym kilka opcji ustawień m.inn tryb obrazu, jakaś tam częstotliwość światła -40 Hz, 50 Hz.. opcje aparatu itp.
Nie znam się na tym, ale potem się poznam (po świętach - bo już spakowane).
Chciałem wstawić dwa filmiki - jeden nocny w mieście, drugi dzienny, ale coś poszło nie tak na przesyłaniu do yt. i jest jeden.![]()
kiedyś zrobię test za miastem w nocy na samych pozycyjnych, lub całkiem po ciemku.![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ts3lu0YUiSI[/youtube]