z czasem zrozumiesz jeżeli wystarczająco długo tu zabawiszPanowienie chciała bym aby przeze mnie powstały tu jakieś waśnie
![]()
![]()
peace please

z czasem zrozumiesz jeżeli wystarczająco długo tu zabawiszPanowienie chciała bym aby przeze mnie powstały tu jakieś waśnie
![]()
![]()
peace please
To nie przez Ciebie....Taki jeden i kilku innych nie mogą znieść,że angielska myśl techniczna od 3 lat nie była w warsztacie,a oni już tam praktycznie mieszkająPanowienie chciała bym aby przeze mnie powstały tu jakieś waśnie
![]()
![]()
peace please
Bo nikt nie chce przyjąć tej myśli do warsztatuże angielska myśl techniczna od 3 lat nie była w warsztacie
Dawid ty nie zapominaj że ja go widziałem z bliskaże angielska myśl techniczna od 3 lat nie była w warsztacie
Nie tylko Ty....Inni go widzieli "bliżej"Dawid ty nie zapominaj że ja go widziałem z bliskaże angielska myśl techniczna od 3 lat nie była w warsztacie![]()
a co zamierzasz do nas przyjechaćA Ty....Ty drugi zielony se uważaj tak..... nooo....
No to jestem spokojniejszaI tak jak Rad-T pisze....znamy się już troszkę i czasami pozwalamy sobie na więcej....czasami na dużo więcej
He he he he.... łobuzie z BydziTo było do takiego zielonego warszawiaka....on wie....