Fajnie, że jest to forum i ta egzotyka nawet w Polsce ma swoich zwolenników i w moich okolicach

. Spocik jak czas pozwoli jak najbardziej.

Ja właściwie mieszkam w Niemczech, ale tak blisko Szczecina, że to rzut przysłowiowym beretem 11 km do granicy miasta. Fajnie Was wszystkich widzieć. Może mi uda się zrobić Imprezkę, mam w okolicy fajne górki i błotka - będę rozmawiał z burmistrzem i jedn ą firmą w okolicy ma kamieniołom - żwirownie czy piaskownie - jak zwał tak zwał ale można tu fajne trasy zrobić i może odpalić imprezkę 4x4 Polsko- Niemiecką. To w planach zobaczymy czy zimą czy latem - ale mam nadzieję, że uda się spotkanie 4 kołowców zrobić i klub Forda Explorera - będzie o tym wiedział jako jeden z pierwszych - daleko ale może się ktoś zdecyduje najpierw organizacyjnie trzeba temat rozłożyć z właścicielami gruntów. Zobaczymy nie obiecuję ale mam kilka osób w tym Subaru Forestery i Patrole - Nasze fordy nie są gorsze więc może się imprezkę 4x4 zrobi - może znajdzie się sponsor na coś tak międzynarodowego. Zobaczymy - witam w klubie i cieszę się, że mogę do Was dołączyć.