Ano Jacku jak napisałem jedzie z nami Amelka, jak mi się rozłoży to potem będę musiał iść na zwolnienie, a średnio mi pasuje... więc tak - boimy się tyłek schłodzić.....
A co boicie się tyłek zchłodzć, ...
Ano Jacku jak napisałem jedzie z nami Amelka, jak mi się rozłoży to potem będę musiał iść na zwolnienie, a średnio mi pasuje... więc tak - boimy się tyłek schłodzić.....
Radek jak chcesz to przyciągnę przyczepę i będziecie mieli jak w domku...Ano Jacku jak napisałem jedzie z nami Amelka, jak mi się rozłoży to potem będę musiał iść na zwolnienie, a średnio mi pasuje... więc tak - boimy się tyłek schłodzić.....
Ty się już tak nie przymilajRadek jak chcesz to przyciągnę przyczepę i będziecie mieli jak w domku...
nie mierz wszystkich Swoją miarą!Ty się już tak nie przymilajRadek jak chcesz to przyciągnę przyczepę i będziecie mieli jak w domku...![]()
![]()
więc tak jak ostatnioQDLATY ja będę tam gdzie ostatnio w Świerku
pitu pitutylko jeszcze nie wiem czy mam brać przyczepę dla Radka i pociech?
Radek ja mówię poważnie i czekam na odpowiedź, nie ma tu żadnego podtextupitu pitutylko jeszcze nie wiem czy mam brać przyczepę dla Radka i pociech?
Tylko po jaką cholerę minować atmosferę przenosząc tutaj dyskusje z innego tematu.
Mam już trochę mieszane uczucia, czy to będzie jeszcze zabawa, czy też podnoszenie sobie ciśnienia.
Nie na tym to chyba polega.
no i dupa a już myślałem, że pogadamy razem z Radkiem i resztą co na forum ulepszyć a co nas boliTylko po jaką cholerę minować atmosferę przenosząc tutaj dyskusje z innego tematu.
Mam już trochę mieszane uczucia, czy to będzie jeszcze zabawa, czy też podnoszenie sobie ciśnienia.
Nie na tym to chyba polega.
eeetam nie można z góry zaraz zakładać, że efekt rozmowy to będzie zaraz podnoszenie ciśnienia
zazwyczaj jest tak, że każdy każdemu rękę uściśnie , poklepie po ramieniu i nie wysunie żadnych pretensji
Poza tym rozmowa przez forum ma to do siebie, że każdy łatwo przypisuje drugiej osobie złe intencje i czasem błędnie zakłada, że druga osoba siedzi przed monitorem zaciskając zęby ze złości pisząc czy czytając postya prawda wielokrotnie jest zupełnie inna
ja niestety odpadam z wyjazdu. Pracownik mi się dziś zwolnił z roboty i niestety w sobotę kiszę się w pracynie mam niestety zastępstwa
No i dupa z podniesienia ciśnienia........ja niestety odpadam z wyjazdu.