Dawajcie jakieś bliższe info- odkryjcie tajemnicy bo ciekawość mnie zeżre,
To już będzie ponad trzy miesiące bez imprezy, a ząb mnie boli już ponad tydzień razem z połową głowy, więc opowiadajcie lepiej co szykujecie.

jacek4
 jacek4

To ma być jakis dentysta???a ząb mnie boli już ponad tydzień

jacek4
 jacek4

.
 . 

),ogólnie teren ma być włączony do imprezy ale jeszcze pozwolenia i nne pierdoły które na drodze stoją,ogółem powoli się zbieramy do kupy i objeżdżamy włości
 ),ogólnie teren ma być włączony do imprezy ale jeszcze pozwolenia i nne pierdoły które na drodze stoją,ogółem powoli się zbieramy do kupy i objeżdżamy włości  ...tematykę
 ...tematykę  imprezy chyba wszyscy przerabiali w tym roku (nawet się nad tym nie zastanawiając) więc wszystkie krzyżówki powinny dać się rozwiązać...
  imprezy chyba wszyscy przerabiali w tym roku (nawet się nad tym nie zastanawiając) więc wszystkie krzyżówki powinny dać się rozwiązać... 
A on pisał o sprzęgachMarcin tak szybko upier... półoś
 , cos sie mijacie w zeznaniach
 , cos sie mijacie w zeznaniach  

...a Marcina mina
 ...a Marcina mina 
..a Marcina mina

A powiedz mi jeszcze którą ośkę? I jak prawą to czy miał zainstalowany C-klips w moście?,półośkę wyrwało z zabezpieczeń.

Marcin - nie strasz nie strasz bo się zes...........................................nu wybijesz.

Dawajcie jakieś bliższe info- odkryjcie tajemnicy bo ciekawość mnie zeżre,
To już będzie ponad trzy miesiące bez imprezy, a ząb mnie boli już ponad tydzień razem z połową głowy, więc opowiadajcie lepiej co szykujecie.