jacek4
 jacek4

Boguś byłeś de beściakMam nadzieję, ze nikogo nie uraziłem moimi tańcami - hulańcami przy ognisku
 .Półośkę z krzyżakiem umieściliśmy na miejscu a drążek poddał się sile siekierki którą Jacek 4 wozi chyba zawsze ze sobą zawsze
 .Półośkę z krzyżakiem umieściliśmy na miejscu a drążek poddał się sile siekierki którą Jacek 4 wozi chyba zawsze ze sobą zawsze  .I powoli do domku się dojechało
  .I powoli do domku się dojechało  Ale jeszcze są inni poszkodowani z tego co pamiętam jeden alternator, trzy piasty i jeden ex utopiony
  Ale jeszcze są inni poszkodowani z tego co pamiętam jeden alternator, trzy piasty i jeden ex utopiony 
 ..
..
 jacek4
 jacek4

jacek4
 jacek4

Tiiaaa - a jeździć chcą, albo żeby je wozićMoja mówi twoje auto twoje wydatki

Jakoś mnie to nie dziwitylko dojechał
 , ta Twoja cytrynówka-kojotówka to jakby chlupnąć U-Bota naładowanego torpedami; do portu to, to jeszcze wpływa
 , ta Twoja cytrynówka-kojotówka to jakby chlupnąć U-Bota naładowanego torpedami; do portu to, to jeszcze wpływa ![drinkingchug [smilie=drinkingchug.gif]](./images/smilies/drinkingchug.gif) , ale jak już odpali torpedę
, ale jak już odpali torpedę ![drinkingdrunk [smilie=drinkingdrunk.gif]](./images/smilies/drinkingdrunk.gif) to się peryskop trochę wichruję,  albricht nam zademonstrował jak to wygląda
 to się peryskop trochę wichruję,  albricht nam zademonstrował jak to wygląda   ![drinkingfaded [smilie=drinkingfaded.gif]](./images/smilies/drinkingfaded.gif) 
   ).
 ). i pamiętaj o obietnicy ( no chyba, że nie pamiętasz
 i pamiętaj o obietnicy ( no chyba, że nie pamiętasz   

)
 )Jacku nie za dużo trochę ? U mnie 690 km i 105 LPG
Ja w sumie zrobiłem 533 km. i spaliłem 103 l LPG.
 jacek4
 jacek4