Czy ktoś z klubowiczów wybiera się na tą imprezę? Można stworzyć by jakiś Team Explorer. Nie mam wyrobionego zdania na temat takich imprez. Nigdy na takiej nie byłem. Jedynie ktoś z rodziny bawił sie jakieś 2-3 lata temu na zlocie krajowym Subaru też w Jurze. Tyle, że tamta impreza była o ile pamiętam za friko dla użytkowników. Tutaj trochę trzeba płacić. Szczegóły na
www.camp.off-road.pl. Zaznaczają, że imprezka dla całych rodzin, miłośników przyrody i wrażeń. Miejsce na pewno jest super. Wielokrotnie bywałem tam, kiedy jeszcze nawet na tym campingu nie było wody z kranu. Do mycia się była woda z beczki, toaleta -kibelek z desek. To były czasy. A tuż obok ekskluzywny hotel. Całą Jurę wtedy przejeździłem na rowerze górskim. Teraz co roku muszę tam być. Ten rejon Polski jak dla mnie jest super. Kilku uczestników ostatniego zlotu też to potwierdziło. Na razie nie ma jeszcze zaczętego tematu w sprawie zlotu letniego, więc może warto pomyśleć o spotkaniu właśnie tam. Nie mówię, że to by był nasz zlot, ale spotkanie w jakimś szerszym gronie. Zaliczki trzeba chyba wpłacać do końca marca. Potem koszt wpisowego wzrasta o 100 zł. Zaznaczam, to jest tylko taki luźny pomysł. Sam do końca jeszcze nie wiem, czy mógłbym tam być i czy do końca bym chciał. Może poczekam na wypowiedzi kolegów i koleżanek. Pozdrawiam Przepraszam poprawka :
www.camp.off-road.pl
Ostatnio zmieniony 2008-03-10, 18:06 przez
ŁYSY, łącznie zmieniany 1 raz.