hehe było jak zwykle... czyli #$!#*@!@.ście. ...
 hehe było jak zwykle... czyli #$!#*@!@.ście. ...pozdrawiam

W kwestii sprostowań Discovery to wersja IV a naklejkę nakleiło grono zacnych ludków na których nie sposób się gniewać bo są #$!#*@!@... osobami jakich to mało na tym świecie. Po za tym naklejka moze i nie pasuje ale zacne grono ma plan na zmianę markiDiscovery III z naklejką Forda..zaraz szczele pawia.Miałem 4-Disca i wszystkie były -CENZURA/fajnie -,ale jak zawsze cos człowieka zmusza sprzedac..,A ta naklejka forda pasuje tam jak SOk pomidorowy do piwa.
 powstanie pierwszy w historii discovery z stajni forda

El Decaniowa
 El Decaniowa

, ale muszę Wam powiedzieć, że był wśród nas ktoś niesamowity, ktoś kto przejechał z nami całego roadbooka na quadzie mimo niesprzyjającej aury, mimo drobnych kłopotów sprzętowych, był z nami i udowodnił, że z Ex-ikami można wszędzie i wszystkim.... Dawid jesteś moim bohaterem na tym spocie
, ale muszę Wam powiedzieć, że był wśród nas ktoś niesamowity, ktoś kto przejechał z nami całego roadbooka na quadzie mimo niesprzyjającej aury, mimo drobnych kłopotów sprzętowych, był z nami i udowodnił, że z Ex-ikami można wszędzie i wszystkim.... Dawid jesteś moim bohaterem na tym spocie  
 wit.rys
 wit.rys

Latarnia hehe. Latarnia odchyliła się od pionu o kilka stopni i zgasła
  Latarnia hehe. Latarnia odchyliła się od pionu o kilka stopni i zgasła  Ale na aucie ani śladu
 Ale na aucie ani śladu   Wyszło na to, że mam całkiem solidny zderzak.
 Wyszło na to, że mam całkiem solidny zderzak.Gwoli ścisłości: w Discovery był stosowany silnik 4.0 V6 od Explorera, a więc to znak, że do maszyny Łukasza należy przeszczepić jedyny słuszny silnik, czyli "grzechotnika".W kwestii sprostowań Discovery to wersja IV a naklejkę nakleiło grono zacnych ludków na których nie sposób się gniewać bo są #$!#*@!@... osobami jakich to mało na tym świecie. Po za tym naklejka moze i nie pasuje ale zacne grono ma plan na zmianę markiDiscovery III z naklejką Forda..zaraz szczele pawia.Miałem 4-Disca i wszystkie były -CENZURA/fajnie -,ale jak zawsze cos człowieka zmusza sprzedac..,A ta naklejka forda pasuje tam jak SOk pomidorowy do piwa.

)
 )
O tak, podstaw tylko auto do Zdzisiadłubniemy ci to z radkiem we 2 godzinki

no i oczywiście wielki szacun dla Dawida :
 no i oczywiście wielki szacun dla Dawida :