Hmmm, a dlaczego wszystkie swoje uwagi kierujesz do mnie ... ???
chcąc skierować coś bezpośrednio do kogoś, zazwyczaj piszę do niego wprost bez zbędnych ceregieli. Jeśli chodzi o docinki dotyczące choćby giełdy, to nie jesteś jedyną osobą, która się tym działem zajmuje, więc je nadinterpretujesz.
Marcin się tutaj nie musi wypowiadać
- nie musi, ale padła z jego strony deklaracja, że wstawi info po spotkaniu organizacyjnym, w którym będzie brał udział...
Marcin jest moim dobrym znajomym i postanowiłem mu pomóc w organizacji tego zlotu. Prowadzi firmę i jest bardzo zajęty. Dodatkowo wyszedł do nas z tą propozycją pomimo, że nie posiada już explorera i praktycznie nie bywa już na tym forum.
Łatwiej jest założyć, że skoro nikt się nie odzywa, to temat umarł. Dzięki czemu zyskujemy kolejny powód do narzekania na innych i na to jak to mogło być fajnie, a nie będzie... od tak takie typowe dla wielu malkontenctwo...
Przyznam wprost, że za każdym razem kiedy widzę tego typu sytuacje, to trafia mnie jasny szlag. Tak jak ty nie znosisz łamania regulaminu, tak ja nienawidzę ludzkiej bezczynności i malkontenctwa.
konkurs strzelecki
Mogę przywieźć pistolet wiatrówkowy... +garść śrutów...

jasne, z pewnością się przyda
wizyta w Kopalni Soli Kłodawa
Ta kwestia była już poruszana z Biurem Obsługi Ruchu Turystycznego Kopalni ? Bo według informacji z ich strony:
W soboty, niedziele oraz święta kopalnia jest nieczynna
Jeśli tak - ok, jeśli nie, mogę podzwonić i poustalać ich możliwości w tym zakresie...
Propozycji kopalni wyszła od ciebie w rozmowie z Marcinem w tym wątku (jeśli dobrze pamiętam). Pomysł był interesujący. Przyznam szczerze, że na tym etapie nie badaliśmy kwestii dostępności, godzin otwarcia, cen itp, itd. Jeśli rzeczywiście kopalnie nie jest czynna w soboty i niedziele, to od początku temat był spalony.
Jak się przedstawia kwestia zaliczek ?
Chyba zbyt wiele oczekujesz na tym etapie...
Na ten moment zbieramy listę ewentualnych chętnych i propozycje atrakcji. Później przyjdzie czas na określenie dalszych celów.