Jakbyśmy byli z Kamykiem na focie to byłoby śmieszniej

Ja i tak myślę że Albricht ją przekupił.....pewnie automatem śmiga...zaraz byłoby ile zapłaciłem...
F O C H - Fachowe Obciąganie CH.... yhy... no sami wiecie czegostrzelamy focha
Wystarczy przy następnej okazji nazwać rzeczy po imieniu...Robert ...strzelamy fochaNa następnych zlotach nas nie będzie to nie będzie problemu
![]()
Pakować walizy... do piątku jestem wolny jak ptak... heheheTak odbiegając od tematu.. u nas teraz po łąkach się pięknie jeździ... szkoda kurcze że nie mam z kim polatać... wylał się pobliski strumyczek i jest normalnie jedno wielkie bagno.. w jeden odcinek wjechałem to udało się jakoś wyjechać ale dalej sam nie ryzykowałem już..
JEeeeeee... No ale serio nieźle to wygląda... nie wiem jak właściciele tych łąk się zapatrują na takie coś jak jazda po tym ale przed zlotem to normalnie było zalane jak jakieś jeziorko czy stawik raczej..Pakować walizy... do piątku jestem wolny jak ptak... hehehe
Łukasz - jak tam się wkleisz i zostawisz fordka na noc, to rano się przekonasz jak się na to zapatrująJEeeeeee... No ale serio nieźle to wygląda... nie wiem jak właściciele tych łąk się zapatrują na takie coś jak jazda po tym ale przed zlotem to normalnie było zalane jak jakieś jeziorko czy stawik raczej..Pakować walizy... do piątku jestem wolny jak ptak... hehehe