No to sprężać się z tymi fotami, Ivka natrzaskała multum fotek, ale pewnie Don Kojote trzyma na nich cenzorską łapę i selekcje %procentową% czyni"Będziemy bardzo wdzięczni za udostępnienie... zdjęć ze zlotu“[/b]
.

No to sprężać się z tymi fotami, Ivka natrzaskała multum fotek, ale pewnie Don Kojote trzyma na nich cenzorską łapę i selekcje %procentową% czyni"Będziemy bardzo wdzięczni za udostępnienie... zdjęć ze zlotu“[/b]
.
Patryk - wszystko pasuje w awatarku idealnie, tylko jedynie bródki brakujeIvki fotki będą w niedzielkę wieczorkiem dopiero. Necik im tak śmiga że nawet pogody nie mogą sprawdzić
Grzesiu, nadal się zastanawiam co w moim avatarze nie pasuje do mojej fizjonomii?
Robert nie obraź się, ale są pewne granice przyzwoitości i estetyki, których moja plastyczna wrażliwość nie przekroczy. Większość zdjęć po prostu nie nadaje się do jakiejkolwiek konstruktywnej krytyki i tym bardziej do publikacji, ale że nie jest to forum foto, to nie będę drążył dalejWrzucamy trochę fotek ze zlotu;
może to, że często zmieniasz avatary ?Grzesiu, nadal się zastanawiam co w moim avatarze nie pasuje do mojej fizjonomii?
Patryk może na koniec zrobimy szybki konkurs na najlepsze foty, ja je trochę "dopieszczę" i jednak oficjalnie wyślemy do Forda ?Mikesils, no i super. Tylko że my chwilowo nie mamy czasu nic a nic.
Val większość z nas robi zdjęcia ale nie jesteśmy fotografami i są to zdjęcia do domowego archiwum. Jednak z tej masy może uda się wybrać kilka które po profesjonalnej obróbce mogą służyć do publikacji.ale że nie jest to forum foto, to nie będę drążył dalej Nie zrozum mnie żle ... ja po prostu cierpię
Ja bym powiedział, że znajdzie się ich całe mnóstwo, co wyraziłem również w poprzednich komentarzach, Robert niestety zdecydowanie zaniżył poziom i tylko dla tego ubolewam. Robert jeszcze razJednak z tej masy może uda się wybrać kilka które po profesjonalnej obróbce mogą służyć do publikacji.
obsługiwacz aparatu - 30%Dobra fotka to zarówno obsługiwacz aparatu, pomysł jak i sam aparat.
niestety ja nie moge dostrzec nawet tego...Tu jednak liczy się reporterka i uchwycenie chwili dla potomności i pamięci więc niedoróbki warsztatowo-techniczne można pominąć.
niech Ci będzieCo do konkursu to Val_Lindemor, został ochotnikiem do rozpisania takowego i obrobienia fotek na potrzeby publiczne.![]()
będzie jak ja chcęTylko prośba, nie rób we wszystkich winiet, dobrze?![]()
w rzeczywistości lepiej wygląda...P.S. ten avatar to z kroniki kryminalnej ?![]()
![]()
Grzesiu jakiś Ty wrażliwy hehehmoja plastyczna wrażliwość nie przekroczy.
bo charakteru twego w całości to ona nie odzwierciedla (może ciemną stronę )
Łukaszku czyżbyś zapomniał jakie echy.. ochy...achy wyrażałem jakem Twoją tapicerkę oglądał w Płocku... jakem się wtulał... jakem smyrał ... toć to nie wrażliwość ?Grzesiu jakiś Ty wrażliwy heheh