OK mam info, za tor - po 50 pln od auta, idealnie byłoby zebrać minimum 10 autek, bo pi razy oko o taką kwotę się rozbija

ale jak będzie mniej to też się pewnie dogadamy. Termin jakby co dla nas zaklepany - czyli 24 marca sobota.
Moja propozycja na całościową imprezę jest następująca:
Spotykamy się
24 marca sobota o 9.30 w okolicach początku trasy - w Nieborowie. Proponuję najpierw część kulturalną

czyli zwiedzanie pałacu i jak ktoś ma ochotę zespołu parkowego. Pałac jest otwarty od g. 10. Bilety po 18 normalny, ulgowy 7. Jeśli ten punkt programu Wam się spodoba, spróbuję załatwić bilet grupowy, pewnie będzie taniej.
Po zwiedzaniu ruszamy na trasę roadbooka - w grupach jakich kto chce

tym bardziej, że tradycyjnie proponuję w trakcie jazdy fotokonkurs.
Po roadbooku dojeżdżamy do toru teren4x4.pl w okolicach Kuklówki - tam rozgrywamy dla chętnych drugą cześć rywalizacji - czasówka na torze i niespodzianka

Jest miejsce na ognisko i wiszący nad paleniskiem duży grill, więc jest możliwość przygotowanie żarełka. Mogę przygotować naklejki okolicznościowe, jeśli jest ochota ich posiadania

koszt rzędu 8-10 pln, muszę się zorientować w bieżących cenach.
Zatem możemy zacząć robić listę, tylko prosiłbym jak pisałem wcześniej o w miarę pewne deklaracje. Do czwartku max piątku chciałbym potwierdzić rezerwację toru.
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...