nie pitol już w końcu czas sie napić razemsuper, będę miał to na uwadze i się odezwęJa będę jechał z Poznania 13.02 jakby co to 2 osoby max mogę zabrać.tomb2, może byś tak lekko przez Poznań nadrobił?

nie pitol już w końcu czas sie napić razemsuper, będę miał to na uwadze i się odezwęJa będę jechał z Poznania 13.02 jakby co to 2 osoby max mogę zabrać.tomb2, może byś tak lekko przez Poznań nadrobił?
też tak myślęnie pitol już w końcu czas sie napić razemsuper, będę miał to na uwadze i się odezwęJa będę jechał z Poznania 13.02 jakby co to 2 osoby max mogę zabrać.![]()
No teraz to pojechałeś. Lepiej się nie dało. Może jednak zdejmijcie mi tego VIP-a bo jakoś mnie nie śmieszą żarty gościa, który mnie nie zna osobiście ale wie lepiej kiedy się wypalam a kiedy nie.Trzeba mu wybaczyć, każdy mod musi się trochę wykrzyczeć zanim się wypali i przypną mu odznakę V IPale tak w sumie to w czym rzecz ? Paweł tak chyba ciut za ostro... przecież to standardowa retoryka Adriana
W zasadzie to znasz osobiście, panowie trochę więcej luzu zachowujecie się jakby faktycznie te odznaki miały znaczenie jak w napisie.No teraz to pojechałeś. Lepiej się nie dało. Może jednak zdejmijcie mi tego VIP-a bo jakoś mnie nie śmieszą żarty gościa, który mnie nie zna osobiście ale wie lepiej kiedy się wypalam a kiedy nie.Trzeba mu wybaczyć, każdy mod musi się trochę wykrzyczeć zanim się wypali i przypną mu odznakę V IPale tak w sumie to w czym rzecz ? Paweł tak chyba ciut za ostro... przecież to standardowa retoryka Adriana
Już..wit.rys, a pokombinuj z tymi znaczkami bo wszystko co wstawiasz ma za dużo o dwa [/img]
Spróbuj edytować i wywalić na początku i na końcu jeden znacznik.