, wspólne ognisko wieczorem, zoo w niedziele.
, wspólne ognisko wieczorem, zoo w niedziele. Kuźwa, już mi sie serdecznie odechciewa....
Morfeusz musimy sie zdzwonić i pogadać

heh... może teraz łatwiej będzie zrozumieć tych co im się odechciało znacznie wcześniej...Kuźwa, już mi sie serdecznie odechciewa....

517015460
 517015460 
   nie wpisałem się co prawda na listę ale będę
 nie wpisałem się co prawda na listę ale będę   

Dawid, ale i to można zrobić od strony finansowej, choćby przy wsparciu sponsorów (mniejszych bądź większych, inna sprawa, że za tym też trzeba sporo pobiegać), tym bardziej mając atut w postaci Skwierzyny, burmistrza, rynku, etc, można by to bardzo dobrze ograć ... tylko wyobraź sobie imprezę z wielkim halo na rynku z... 10 samochodamiPewnie,że fajnie by było hura,z przytupem,ale od samego początku byłem sceptycznie nastawiony....nie wrogo

To co ,robimy kamizelki z "plecami"?

byłeś nie na jednej imprezie z rozmachem.
 byłeś nie na jednej imprezie z rozmachem. To co ,robimy kamizelki z "plecami"?

Myślisz, że byłby z tym problem mając do dyspozycji takie, a nie inne miejsca prezentacji firmy czy produktu ? Zamiast trafić do garstki zlotowiczów, mieliby większe pole do popisu...No właśnie.jak chcesz "złapać" sponsorów przy takiej ilości aut?
Oczywiście, że nie, ale z drugiej strony ile mamy użytkowników forum ? A ile mamy klubowiczy - czyli teoretycznie tych bardziej zaangażowanych ? Ile robimy zlotów w roku, dwulatce, pięciolatce ?Wiesz...nie można wymagać od ludzi,ze mają jechać bo tak i już...