Aniu rodzina czuwa, uwagayola,![]()
![]()
![]()
Ty to jesteś.... powinnaś być Adminką zamiast.....(hi hi hi)

Aniu rodzina czuwa, uwagayola,![]()
![]()
![]()
Ty to jesteś.... powinnaś być Adminką zamiast.....(hi hi hi)
Nepotyzm ,jak widzisz nie do końca, "wielki brat czuwa"Yola adminem? ale to byłby już nepotyzm
Leszek, sporcik będzie stał i robił za wdzięczne tło do licznych zdjęć a katować będziem MalinęKasiu czyżbyś nie wierzyła że przez rok znajdziesz białego sporta w manualu?
czuwa, czuwa... jak pies ogrodnikaNepotyzm ,jak widzisz nie do końca, "wielki brat czuwa"![]()
to pomówienia i nierzetelnie przekazane informacje !!!Porozdawał na prawo i lewo tych adminów i modów, a teraz boi się o władzę, bo co rusz, ktoś mu grozi wyborami zarządu
Już mu kilka razy mówiłem, żeby mi mod'a dał, ale wtedy jakoś zawsze szybko zmieniamy temat... i nie mam pojęcia dlaczegomoże się boi o zdrowie psychiczne reszty forum, bo tego mogliby nie przetrzymać
![]()
ja nic nie wiem, ja byłam w takim szoku jak go kupiłam, że odebrało mi świadomośćfynn sprzątnęła mi sprzed nosa ostatnią "M"-kę
Synku znowu ktoś chce Ci zrobić krzywdęto pomówienia i nierzetelnie przekazane informacje !!!Porozdawał na prawo i lewo tych adminów i modów, a teraz boi się o władzę, bo co rusz, ktoś mu grozi wyborami zarządu
Już mu kilka razy mówiłem, żeby mi mod'a dał, ale wtedy jakoś zawsze szybko zmieniamy temat... i nie mam pojęcia dlaczegomoże się boi o zdrowie psychiczne reszty forum, bo tego mogliby nie przetrzymać
![]()
![]()
hahaMarcin Koło, jak nie mają spodni - no właśnie Ci co sprzedawali kapelusze mieli spodnie. Wiesz damskich wtedy tam nie było ale może na Twoją prośbę uszyją dla mnie