Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
Awatar użytkownika
Robert Kamyk
Model Explorera: BRAK

Re: Ostatnia sobota karnawału...

2013-01-17, 23:24

dokładnie... jest nas trochę z centrum Polski... a jakoś chętnych pojeździć... pogadać... po integrować się... mało :-/
Za późno...
Obrazek
... jest dopiero po śmierci...

Fon: 508212090
Robert

Awatar użytkownika
PLAYAUTO

2013-01-17, 23:53

Jak zwykle a potem narzekanie że niema spotkań i niema z kim latać . A może o lakier sie boją . Z doświadczenia wiem że boli do pierwszej rysy.

Jeszcze raz twierdze że Klub jest słabo rozreklamowany po prostu nas nigdzie nie widać jako jednej całości lepy klubowe to nie wszystko a forum to nie jest tylko darmowy poradnik do napraw EX.
Ludziska weźcie przykład z innych klubów i się integrujcie . Zastanawia mnie jedno jak by tak zapytał na forum ilu z nas startuje w imprezach płatnych Offroad skoro w upalaniu klubowym(za paliwo i fanty na ognisko) pojawia się cały czas parę tych samych osób. Mieć terenówkę to nieznaczny że autem po płaskim na lans się jedzie.

Awatar użytkownika
Klubowicz RAFBOR
Klubowicz

2013-01-18, 15:53

Jeszcze raz twierdze że Klub jest słabo rozreklamowany po prostu nas nigdzie nie widać jako jednej całości lepy klubowe to nie wszystko a forum to nie jest tylko darmowy poradnik do napraw EX.
Ludziska weźcie przykład z innych klubów i się integrujcie . Zastanawia mnie jedno jak by tak zapytał na forum ilu z nas startuje w imprezach płatnych Offroad skoro w upalaniu klubowym(za paliwo i fanty na ognisko) pojawia się cały czas parę tych samych osób. Mieć terenówkę to nieznaczny że autem po płaskim na lans się jedzie.
PLAYAUTO, możesz działać, nikt ci nie zabroni. Co więcej Radek prosił sie żeby ktoś chciał wziąć klub na swoje bary i nie było chętnego. Do gadania to my pierwsi jesteśmy...
Jeżeli o mnie chodzi to niektórzy ze starszych forumowiczy wiedzą że jak tylko mogłem to bywałem. Niestety teraz sa czasy takie a nie inne i każda złotówka jest dla mnie ważna i poprostu mnie nie stać na zabawę w błocie.
Pozdrawiam
Rafal
503 185 961 jak nie odbiorę to oddzwonię

Awatar użytkownika
Rad-T
Administrator
Model Explorera: SOHC 99, OHV Sport 92
Kontakt: Strona WWW Facebook

2013-01-18, 16:02

Zastanawia mnie jedno jak by tak zapytał na forum ilu z nas startuje w imprezach płatnych Offroad
startuje coraz mniej bo koszty niebotycznie wzrosły. Kiedyś można było pojechać na dobrą pojazdówkę za 150 zeta, teraz bez 300-400 nie podchodź, naprawdę dobre imprezy są minimum po 700. Nie wytykam organizatorom zysków, bo znam koszty organizacji takich imprez i niestety wszyscy sobie teraz cenią za pozwolenia.

Propozycji imprez klubowych było swego czasu sporo, kończyło się zawsze na paru autach więc możemy sobie znowu poględzić zza klawiatury, a organizowanie czegoś na pełen gwizdek dla 5 aut nie ma sensu.
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...

Awatar użytkownika
Hubi
Model Explorera: EX I 1994 hotwheels

2013-01-18, 16:05

chyba jesteś tutaj za krótko, żeby mieć "perspektywę" do utrzymywania takich twierdzeń... brak chętnych na "spot" nie oznacza barku chęci do integracji.

poza tym to nie klub "off road", a zrzeszający miłośników marki, a to nie zobowiązuje do topienia i rysowania auta.

Kwestia promowania klubu wypływała już wielokrotnie.

Jaką formę promocji masz na myśli? Wspólne wypady na rajdy? Artykuły w prasie 4x4? Udział w akcjach typu WOŚP ? coś innego?

Awatar użytkownika
Klubowicz jacek4
Klubowicz
Model Explorera: EX II 1996 OHV

2013-01-18, 16:52

Hubi - a jaka jest twoja definicja integracji bez spotkania ? :shock:

A traska także nie zmusza do topienia i rysowania autka, zawsze jest alternatywna droga.

My właśnie to robimy w formie spotu aby się głównie spotkać w realu, pogadać, podyskutować na bardzo różne tematy, pomysły itp. a cała reszta to dodatek dla urozmaicenia i odrobiny wrażeń do wspomnień oraz inspiracji na przyszłość aby każdy następny raz był fajniejszy,bardziej atrakcyjny i ciekawy .
Szkoda tylko że nas tak mało.
Ostatnio zmieniony 2013-01-18, 17:18 przez jacek4, łącznie zmieniany 1 raz.
jacek4
kom. +48 515 276 140

W walce z ogniem nie ma kompromisów - są zwycięstwa, ale i czasem są porażki...
http://www.youtube.com/watch?v=NErhyfVwscU

Awatar użytkownika
Klubowicz RAFBOR
Klubowicz

2013-01-18, 18:48

Jacek wierz mi że to z z musu, a nie braku sympatii do waszej brygady.
Pozdrawiam
Rafal
503 185 961 jak nie odbiorę to oddzwonię

Awatar użytkownika
Klubowicz jacek4
Klubowicz

2013-01-18, 19:00

Jacek wierz mi że to z z musu, a nie braku sympatii do waszej brygady.
Rafał - dobrze to wiem, rozmawialiśmy, teraz ja też mam tak samo.
Będzie dobrze i wtedy...... :gitara: :popcorn: [smilie=drinkingcheers.gif] [smilie=beavisbutthead.gif] [smilie=ambulance.gif]

A ta brygada : nasza- to mamy zawsze na myśli wszystkich nas, a nie tylko tych co mogą i chcą przyjechać.
To dla nas wszystkich otwarte
Ostatnio zmieniony 2013-01-18, 19:02 przez jacek4, łącznie zmieniany 1 raz.
jacek4
kom. +48 515 276 140

Awatar użytkownika
Robert Kamyk
Model Explorera: BRAK

2013-01-18, 19:47

na trzy tygodnie przed godz. x....
1. Robert 'Kamyk';Kasia;Iga;Anton
2. jacek4 + team
3. Krzysiek 740 (wielka stopa team)
4. Playauto + ktoś?

czekamy na potwierdzenie :-) i oczywiście na kolejne załogi...
5.Arek unimogiem :?:
6.Decana, El Decaniowa :?:
Za późno...
Obrazek
... jest dopiero po śmierci...

Fon: 508212090
Robert

Awatar użytkownika
Klubowicz jacek4
Klubowicz

2013-01-18, 20:30

na trzy tygodnie przed godz. x....
2. jacek4 + team
3. Krzysiek 740 (wielka stopa team)
4. Playauto + ktoś?

czekamy na potwierdzenie :-) i oczywiście na kolejne załogi...
5.Arek unimogiem :?:
6.Decana, El Decaniowa :?:
Jeszcze w spontanie sylwestrowym ktoś się zapisał na listę na pierwszej pozycji a tu brak potwierdzenia :-P
jacek4
kom. +48 515 276 140

Awatar użytkownika
PLAYAUTO

2013-01-19, 00:32

Arek Najder jesli nic niewypadnie w Warsztacie to jedzie

Awatar użytkownika
PLAYAUTO

2013-01-19, 01:12

Hubi nie zachowuj sie jak obrażony dzieciak i nie zaczynaj że ktoś jest krótko czy długo na forum ( każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ) nie trzeba być na forum latami żeby stwierdzić że po prostu coś się popsuło i trzeba naprawic cos gdzies wygasło (swoja drogą dzięki za ofertę na kamery).
Wjem że klub to nie tylko offroad ale offroad to nie jest tylko topienie auta w blocie po dach . Co do wiedzy i doświadczenia to pare powarznych wypadow zaliczyłem na motocyklu i autkiem wjec nie bardzo wiem co tak sie uniosłeś . Najlepiej kogos skrytykowac jak chce dobrze a samemu udawać że nic się niedzieje i czekac na efekty.

Dam ci taki przykład Klub Pułtusk zrzesza około 50 członków z czego aktywnych jest połowa z czego tak naprawde to garstka sie trzyma razem i robią wypady kazdy może sie dołaczyc ( w26.01.2013 organizujemy wyprawe szlakiem linni bunkrów Mołotowa) . Ale również raz w miesiącu spotykają się (otwarta integracja dla wszystkich chętnych tych z poza klubu też ) dla integracji i zabawy i jedzie nie raz 4-8 autek(różne mają w swoim parku).
Organizują rajdy na których wielu z nas było i imprezy chociażby takie jak WOSP czy pokazują się na dniach patrona miasta jak startują w integracjach to pod szyldem klubu (Integracja dla choinki Slawek III miejsce Gepard tez niezle wypadł ale sa widoczni. Dlatego pisze skoro 25 osób widać to jaki jest problem u nas. Może coś zrobić na podobę Pułtuski Klub jest otwarty na propozycje współpracy . Myślę że jak by zagadał z Gazfanem albo Sawisem też nie odmówią współpracy i pomocy .
Zobacz jaka stronę www maja w Pułtuskim klubie i ich widać w naszej okolicy i nie tylko Gepard w TVN, imprezy Terenwizja i lokalna telewizja gazety i każdy cos robi na codzień naprawde zasobnosc portwela członków jest bardzo rózna ale na integracjach niewidać że ktos sie wywyższa. Wzajemnie sobie kazdy pomaga !
Rafbor i Rad zdaje sobie sprawę że nie jest łatwe prowadzenie forum i dla siebie pracować nieodbierajcie tego co pisze jako krytyki w wasza stronę bo tak nie jest ale moim skromnym zdaniem jest w tej naszej całej grupie wielu wartościowych ludzi co na pewno chętnie by pomogli w rozkreceniu tych trybów . Co do pomocy to z mojej strony mogę udostępnić spore zniżki swoje w
Inter Auto,IC,Polex,Fenix,Fota,Auto Land,Polcar, i paru firmach z osprzętem Offroad,osprzęt elektryczy . Mam możliwość wynegocjować fajne ceny na nowe instalacje LPG(bardzo dobrej ceny), Fajne zniżki na OC,AC i inne, Mam firmę reklamową w której mogę wynegocjować fajne ceny na klubowe fanty wizytówki itp. I wiele innych więc jak coś to służę pomocą i się z tego nie wycofuje . Myślę że miejsce na hali w NM jak ogarniemy i dopniemy z Jackiem sprawy organizacyjne też by się znalazło dla siedziby Klubu i tak większość wypadów robimy z hali (Jacek jak myślisz). Dlatego zamiast siedzieć i pisać po kontach miedzy sobą pocichu za plecamy zacznijmy rozmawiać. Pogadajmy wszyscy otwarcie o tym co możemy zrobić razem dla Klubu i co dac od siebie a nie oczekiwać od Radka że ogarnie wszystko sam tak się nieda .
A żeby nie zirytowac modów to przypominam że ten topik był o Spotkaniu ostatkowym na które zapraszamy wszystkich chętnych będzie okazja do wspólnej dyskusji i zabawy.

Proszę pisać w tym topiku o spotkaniu ostatkowym a polemiki na temat klubu przenieść do innego .
Ostatnio zmieniony 2013-01-19, 08:49 przez PLAYAUTO, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Rad-T
Administrator

2013-01-19, 08:32

Hubi nie zachowuj sie jak dziecko w piaskownicy i nie zaczynaj że ktoś jest krótko czy długo( każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ) nie trzeba być na forum latami żeby stwierdzić że po prostu jest cos nie tak
widzisz... trzeba być, żeby wiedzieć czy i ile było prób organizowania różnych akcji, spotów, zlotów, promocji klubu itd. Nie masz o tym pojęcia, a jeszcze uciszasz kogoś, kto w tych akcjach uczestniczył i wie jak się kończyły...

Poświęć wieczór czy dwa na poczytanie starych postów i wtedy pogadamy.
Rafbor i Rad zdaje sobie sprawę że nie jest łatwe prowadzenie forum
prowadzenie forum to akurat tylko część, która suma sumarum jest w tym najłatwiejsza.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Rad-T, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
PLAYAUTO

2013-01-19, 09:10

Radek ja nikogo nie uciszam ale skoro juz zaczęła się rozmowa to każdy ma prawo do wypowiedzi i to nie zależy od czasu spędzonego na forum . Wszędzie jest tak samo że spotkaniami że chętnych jest naraz wielu a na spocie wpada parę osób.
Ale uważam żeby od klubu coś wymagać to trzeba też dla niego trochę poświęcić czasu jak już sie w nim jest albo chce dostać a nie tylko oczekiwać pomocy jak w Netbook jak naprawić auto.
Widzisz Jacek4 i Kamyk zaproponował sylwestra spotkanie wypaliło i byliśmy zadowoleni ,potem pojawiły sie głosy że za późno daliśmy info na forum bo było by nas więcej(niektórzy forumowicze dojechali w Nowy Rok)

Teraz organizowany jest wypad Nad Wkrą i są chętni i z tego sie cieszymy że każdy bierze co może tankujemy autka i jedziemy. Wszyscy sie oglądamy na finanse ale chcemy sie spotykać i coś robić organizować.

Fakt nie znam was wszystkich i tego co było wcześniej ale te osoby które poznałem to jak zauważyłeś tworzymy jakieś grono i cos chcemy zrobić teraz przydała by się pomoc góry żeby dalej to jakoś poprowadzić w dobrym kierunku wspólnymi siłami .
Lista chętnych na spotkanie ostatkowe
2. jacek4 + team
3. Krzysiek740 (wielka stopa team)
4. Playauto + ktoś?
5.Arek Najder (Najland) j
6.Decana, El Decaniowa ?

Kto jeszcze chętny topienia autek po dach nie będzie no może tak do progów . "Trasa dostosowana do najsłabszego auta czyli mojego co by lakieru nie porysować"
Ostatnio zmieniony 2013-01-19, 09:23 przez PLAYAUTO, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Rad-T
Administrator

2013-01-19, 09:39

Ale to coś nie na temat... pisałeś o promowaniu klubu, organizowaniu akcji, uczestnictwa w nich, poświęceniu czasu itd itd... a teraz piszesz o wspólnym wypadzie towarzyskim. To dwie różne sprawy. Pojeździć sobie dla przyjemności, a poświęcić czas na organizację czegoś, pozałatwianie itd... to dwie różne sprawy. Ale widać jakby tego nie rozumiesz. Dlatego ponownie polecam Ci lekturę wielu wątków na przestrzeni pięciu lat dotyczących promocji klubu, imprez ponadklubowych, etc. Może wtedy zrozumiesz o czym piszę ja, Rafał, Hubert.

Wróć do „Zloty i Spotkania”