PLAYAUTO, możesz działać, nikt ci nie zabroni. Co więcej Radek prosił sie żeby ktoś chciał wziąć klub na swoje bary i nie było chętnego. Do gadania to my pierwsi jesteśmy...Jeszcze raz twierdze że Klub jest słabo rozreklamowany po prostu nas nigdzie nie widać jako jednej całości lepy klubowe to nie wszystko a forum to nie jest tylko darmowy poradnik do napraw EX.
Ludziska weźcie przykład z innych klubów i się integrujcie . Zastanawia mnie jedno jak by tak zapytał na forum ilu z nas startuje w imprezach płatnych Offroad skoro w upalaniu klubowym(za paliwo i fanty na ognisko) pojawia się cały czas parę tych samych osób. Mieć terenówkę to nieznaczny że autem po płaskim na lans się jedzie.
startuje coraz mniej bo koszty niebotycznie wzrosły. Kiedyś można było pojechać na dobrą pojazdówkę za 150 zeta, teraz bez 300-400 nie podchodź, naprawdę dobre imprezy są minimum po 700. Nie wytykam organizatorom zysków, bo znam koszty organizacji takich imprez i niestety wszyscy sobie teraz cenią za pozwolenia.Zastanawia mnie jedno jak by tak zapytał na forum ilu z nas startuje w imprezach płatnych Offroad
chyba jesteś tutaj za krótko, żeby mieć "perspektywę" do utrzymywania takich twierdzeń... brak chętnych na "spot" nie oznacza barku chęci do integracji.Jeszcze raz twierdze że Klub jest słabo rozreklamowany po prostu nas nigdzie nie widać jako jednej całości lepy klubowe to nie wszystko a forum to nie jest tylko darmowy poradnik do napraw EX.
Ludziska weźcie przykład z innych klubów i się integrujcie . Zastanawia mnie jedno jak by tak zapytał na forum ilu z nas startuje w imprezach płatnych Offroad skoro w upalaniu klubowym(za paliwo i fanty na ognisko) pojawia się cały czas parę tych samych osób. Mieć terenówkę to nieznaczny że autem po płaskim na lans się jedzie.
Jacek wierz mi że to z z musu, a nie braku sympatii do waszej brygady.Szkoda tylko że nas tak mało.
Rafał - dobrze to wiem, rozmawialiśmy, teraz ja też mam tak samo.Jacek wierz mi że to z z musu, a nie braku sympatii do waszej brygady.Szkoda tylko że nas tak mało.
Jeszcze w spontanie sylwestrowym ktoś się zapisał na listę na pierwszej pozycji a tu brak potwierdzeniana trzy tygodnie przed godz. x....
1. Robert 'Kamyk';Kasia;Iga;Anton
2. jacek4 + team
3. Krzysiek 740 (wielka stopa team)
4. Playauto + ktoś?
czekamy na potwierdzeniei oczywiście na kolejne załogi...
5.Arek unimogiem![]()
6.Decana, El Decaniowa
widzisz... trzeba być, żeby wiedzieć czy i ile było prób organizowania różnych akcji, spotów, zlotów, promocji klubu itd. Nie masz o tym pojęcia, a jeszcze uciszasz kogoś, kto w tych akcjach uczestniczył i wie jak się kończyły...Hubi nie zachowuj sie jak dziecko w piaskownicy i nie zaczynaj że ktoś jest krótko czy długo( każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ) nie trzeba być na forum latami żeby stwierdzić że po prostu jest cos nie tak
prowadzenie forum to akurat tylko część, która suma sumarum jest w tym najłatwiejsza.Rafbor i Rad zdaje sobie sprawę że nie jest łatwe prowadzenie forum