Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
sarelka

Re: Małe spotkanie Explozji w Trójmieście

2008-03-18, 14:57

oj Nemrod Nemrod ;-)
Czarny jest nasz pomorski :mrgreen:

basstian

2008-03-18, 20:34

heh nie jestem nieprzyjemny dla nikogo ..... czarny jest nasz :-P chodzi tylko o to ze poruszanie sie na obcych blachach po trojmiescie jak i po trojmiescie kaszubskim powoduje zbyt częste "interwencje blacharzy - misiaków"......
A ze kolega czarny sprawiał wrazenie podlamanego ze z wejherowa to musiałem Go jakoś podnieśc na duchu , osobiście nie mam nic do nikogo dla mnie jest nieistotne czy warszawiak czy góral czy rom czy jakis inny obcokrajowiec , liczy sie człowiek !!!!

nemrod

2008-03-19, 10:28

chodzi tylko o to ze poruszanie sie na obcych blachach po trojmiescie jak i po trojmiescie kaszubskim powoduje zbyt częste "interwencje blacharzy - misiaków"......
chyba trochę przesadzasz...
Tyle czasu jeździłem na "owocowych" numerach i jakoś nic nigdy się nie działo... 8-)

basstian

2008-03-19, 12:36

zapraszam do trojmiasta ....... szczególnie przejedź sie w poniedziałek rano przez wlotowki z okolic obwodnicy :-)

czarny

2008-03-21, 11:49

Witam

Troszkę mnie nie było i widzę, że zaczął się nowy wątek ;-) , więc spieszę z wyjaśnieniami:
Lepiej Wejherowo jak jakieś Siedlce :-P ...
I Siedlce i Wejherowo nie są złe, ale w Wejherowie jest więcej górek :mrgreen:
Czarny,
Z Siedlec jesteś? czy tylko samochód kupiłes tam?
Jestem z Siedlec :-)
Czarny jest nasz pomorski :mrgreen:
Dzięki Sarelka :lol: tylko na Ciebie można tu liczyć :-)

A prawda jest taka, że na wybrzeżu nie przepadają za "krawaciarzami"... hehe mi też już sie robi czarne podniebienie :-P

PS. Basstian, już mam proste kółka :-D
Ostatnio zmieniony 2008-03-21, 11:54 przez czarny, łącznie zmieniany 1 raz.

sarelka

2008-03-22, 09:14

Nieważne, czy ktoś jest stąd, czy stamtąd ważne, że ma EXPLOZJĘ> :mrgreen:

Czarny dzięki za uznanie :hug:
Ostatnio zmieniony 2008-03-22, 09:15 przez sarelka, łącznie zmieniany 1 raz.

basstian

2008-03-22, 19:13

czarny, wymieniłeś wahacz i wystarczylo ? czy bawiłeś sie w kąty ??

czarny

2008-03-26, 18:46

Witam,

wymieniłem wahacz i ustawiłem podkładki z przodu i tyłu w podobny sposób, wcześniej miałem je bez sensu, chyba tak jak lepiej się to składało mechanikowi :-/ . Teraz jest już prosto, ale dzięki moim zabiegom ucierpiała zbieżność i ciągnie mnie trochę :mrgreen: . pojadę na geometrię i mam nadzieję, że będzie OK.

Miałeś Basstian rację z tymi przewodami. Odkręcenie wahacza to pestka, ale wyjęcie śrub to wyczyn.

Wróć do „Zloty i Spotkania”