Wcześniej sie deklarował resetx, mam nadzieję że auto ma na chodzie i się pojawi...

Speedo
 Speedo

ja bym przyjechal jak bym wiedzial wczesniej a tak stolec, przeglad w lipcu wyszedl... trzeba zrobic nowy w ktoras sobote
 ja bym przyjechal jak bym wiedzial wczesniej a tak stolec, przeglad w lipcu wyszedl... trzeba zrobic nowy w ktoras sobote
 Speedo
 Speedo

ok, to zara poszukam papierow od alpagi i jutro postaram sie urwac z roboty i zalatwic ten przeglad, dam znac wieczorem jak wyszlo, mondeo przeciez nie bede jechal skoro focus juz bedzieToż mówie

Speedo
 Speedo

czekam na nową piastę, myślę że do weekendu powinna być ale kto wie co będzie, jestem dobrej mysli (ogólnie na obecnej nie da się jechać)Wcześniej sie deklarował resetx, mam nadzieję że auto ma na chodzie i się pojawi...

Choćby na hulajnodze
 Choćby na hulajnodze 
 Stary temat bójki po pijaku, ale wolne się teraz przyda
 Stary temat bójki po pijaku, ale wolne się teraz przyda  Wertepek musi odżyć
 Wertepek musi odżyć  

No ale takie są realia. Proponuje standardowo 30% zaliczki zwrotnej w piątek na zlocie. Osoby które wysyłały zaliczkę na nocleg odliczają ta sumę od zaliczki oczywiście
 No ale takie są realia. Proponuje standardowo 30% zaliczki zwrotnej w piątek na zlocie. Osoby które wysyłały zaliczkę na nocleg odliczają ta sumę od zaliczki oczywiście