Wielkie dzięki za trud i kawał dobrej roboty

- tereny piękne ( będzie wesoło jak trochę popada ) - ja tam jeździłem naście lat temu i było rewelacyjnie.
Kalkulacja Pełny profesjonalizm !!! ( sam bym lepiej nie obliczył )
My chyba zrezygnujemy z Świerkocina już kiedyś byliśmy ( mam nadzieje że nie pomieszamy żadnych szyków - grupowego wejścia ) jak by nie było koszty będą mniejsze ~ 180zł. My pewnie zamiast tego pojedziemy na bunkry te pojedyńcze ( nie komercyjne a co za tym idzie darmowe tylko pozostaje ryzyko spotkania leśników, ale takie ryzyko jest zawsze

.
Boryszyn też 2 tygodnie temu zwiedzaliśmy ( tam nie będzie problemu żeby traktowali Was jako grupę ) nawet dla 3 osób negocjowałem cenę
Taka mała sugestia co do spania ustalmy JEDNĄ OPCJE ( dostosuje się do większości ) żeby nie było takiej sytuacji że cześć śpi w motelu i niezbyt może pić i szybciej się zmywać do motelu. Część siedzi na ognisku do rana i czuje klimat wyprawy ....
Może ustalmy " karnych kierowców " ja wystawiam żonę

że pojechałaby do motelu ( będę miał 4 miejsca wolne ).
Problemem są tu dzieciaki ( bo trudniej im wytłumaczyć podziały motel - namioty , auto), jakiś sanitariat no i najważniejsze pogoda ( nie ma złotego środka ).
Dla mnie tym bardziej surowo tym lepiej, cywilizacji nam już dosyć na co dzień ( nawet mogę kibel turystyczny zabrać
" Nie do końca liczą się miejsce i czas, liczą się ludzie z którymi przebywasz "