to u was jeszcze zima u nas po śniegu już nie ma nawet śladu
te fotki to Radek robił sporo temu, a teraz nie dośc że śnieg się rozpuścił, to po roztopach nie ma śladu-w lesie można siadac na trawce gol...-suchą pupą
Ja niestety nie "punktowałem"-rąk nie starczyło-proszę pomnożyć punkty żony mej przez Dwa (co najmniej ) -bo musiałem jeszcze nie milknące komunikaty prasowe CB obsługiwać . Wszystkim "off-svaltowcom" dzięki za super zabawę-małżonka już się na lajcik łódzki wyrywa bulwarówką swą . Organizatorom wycieczki za wyrwanie nas z niedzielnego nieróbstwa oraz za napełnienie brzuchów naszych po ciężkim dniu spędzonym na "off-svalcie" - Chwała i Cześć. Marzanna uparta wracała jąk bumerang-ale ogniem i kijem pogoniona została przez Druha Organizatora na co dowody są tu: http://picasaweb.google.pl/103886564072 ... directlink
Wiosenne Pozdrófka
Ostatnio zmieniony 2010-03-29, 11:06 przez ultorx, łącznie zmieniany 2 razy.
Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników i organizatorów w szczególności! Było bardzo miło spędzić niedzielę w tak doborowym towarzystwie! Aha, Rad-T nie uwzględniłeś w tabeli wyników Rafbora, który jechał ze mną jako pilot i to on głównie wypatrywał fotopunktów.
Ultorx - fajne fotki (dzięki za tapetkę ) no i za jedyną próbę
Litr benzyny wlej do żył, żebyś zły i twardy był
Tel: 794 515 220
Trochę bardziej "fordziarz", bo na podwórku Lincoln Mark VIII
Zapomniałem na miejscu się dowiedziec i teraz mam prośbę:
ktoś z was panowie miał białe wężyki do odpowietrzeń - jak można to poproszę o nr tel, lub info na pw.
Chciałem się dowiedziec parę szczegółów.
ps.ach ta wiosna i zmiana czasu, z tydzień potrwa zanim dojdę do siebie, a rano znowu ciemno
Fajne fotki, i to z deficytowym błotkiem
Białe węzyki to miał kolega Tomb2 , coś dość drogie ale ... fajne
ford explorer 98r.
Flowmaster 44 !!!
Swap engine for mustang 2010 r.
Bądź takim ojcem, żeby największą karą dla Twojego dziecka było to, że wrócisz później do domu !!!