Eee...tam , jakich wariatów , pewnie psinka się tak ucieszyła jak mu powiedziałeś , że na zlot go zabieraszczyli takich wariatów też przyjmujecie !!!
Prawdopodobnie tak na 90% jedziemy, bede wiedział w środe jak z terminem papierów dla dzieciaków
bo... rodzi mi się w głowie pewien plan,
macie blisko więc jedziecie I parę innych osób więc mamy przewagę!ja musze gdzies jechac bo trza w koncu odpoczac, syn i pies sa za tym zeby jechac, zonki jeszcze nie pytalem
A jak ktoś nie jada sviňu ?4.5. příjezd
5.5. spanilá jízda , objad , večer gril 50kg šwiňa
6.5. vytječka po Kerkonošach
7.5. Vytječka do ZOO Safari Dvůr Králové ( Den dla naši malych děti
8.5. Abfart
Cena jest s vyziwjeniem 10 Euro za den a person + 4 Eura na sviňu
pes není problémU2 z tego co wiem to jest kwatera dla psinek więc bez obawmiki.cz,
dobra plan ciekawy!. Miki.cz powiedz mi jak wygląda sprawa z noclegiem dla mojej bernardynki ? I czy tolerują zwierzaki na tym pensjonacie.
Ktoš nie jada sviňu dostane chleb a moštardu . 2-3 dana něma problémA jak ktoś nie jada sviňu ?4.5. příjezd
5.5. spanilá jízda , objad , večer gril 50kg šwiňa
6.5. vytječka po Kerkonošach
7.5. Vytječka do ZOO Safari Dvůr Králové ( Den dla naši malych děti
8.5. Abfart
Cena jest s vyziwjeniem 10 Euro za den a person + 4 Eura na sviňu
I cogdybyśmy chcieli na krótszy czas na 2 lub 3 dni? (nie wiem czy dostanę urlop)
miki.cz , jesteś WIELKI specjalnie dla Ciebie i tego pięknego języka jedziemy taki kawał drogi.Ktoš nie jada sviňu dostane chleb a moštardu
Raf już prawie wszystko dopięte, wtorek jest decydujący... no i czekam na odpowiedź Rad-TTo kto w końcu jedzie? Może jakąś listę? Pamiętajcie że przyda sie po wszystkim jakaś relacja na stronce, no i fotki.