Myślałem jak go zawiesić, mam profile stalowe oraz kantówki drewniane - po 2 szt, ale nie mam koncepcji jak te belki przymocować do ex tak aby baner był wysoko widoczny z daleka, a nie zasłaniał autek.

wystarczy wbić w ziemię (tylko czy będzie ziemia ?

) 3 pręty na tyle głęboko żeby się nie bujały i rozpiąć na nim baner. Ewentualnie 3 nogi z podstawą np trójkątną.
Z tego co byłem ostatnio to plac jest od lat z taką samą nawierzchnią - gleba wysypana kamieniami i gdzieniegdzie płyty, więc wbić cokolwiek ciężko - no chyba że jak stanowisko przy płocie to można coś do słupków wetkać, ale to stanowiska na uboczu.
Chodziło o to aby nie zasłaniać autek i być widocznym z daleka.
Jak by co to można w glebę właśni spróbować wbić potężne pręty, na nie natkać profile i wyżej przymocować jakoś do autek (a tu właśnie nie mam dalej koncepcji - a konstrukcja musi być super bezpieczna aby komuś krzywdy nie zrobiła jak zawieje )
Ex u góry jest węższy i dlatego coś ciężko przymocować stabilnie w kilku miejscach.
A swoją drogą to przydała by się spora i lekka flaga to wtedy wystarczy lekki jeden maszt, i będzie powiewała z wiatrem nie stawiając oporu jak baner na stałe rozpięty.
No nic - jak nie wymyślimy patentu to go rozwiesimy na kinetyku.
Radek - jeżeli twoje trapy wytrzymały by stałe i długotrwałe obciążenie to może wystarczyło by ze dwie trelinki zabrać i podstawić ?
Ps. banerek na stronce super, ale ta frekwencja normalnie mnie załamuje, a przecież gdyby nie to forum i klub to wielu już dawno by się ob..... ob....obraziło na exy jak by ze wszystkim musieli ASO odwiedzać zostawiając sumy wielokrotnie przekraczające wartość auta.
Jak coś się z nami (forum) dzieje to lament i wielkie halo, a jak się zebrać do kupy to wielki problem chociażby w bliższej okolicy (oczywiście pomijam kolegów którzy potrafią z drugiego końca kraju przyjechać )