niestety listy rezerwowej już nie ma...

. Mam nadzieje że zaleje nas na jutro.
 . Mam nadzieje że zaleje nas na jutro. Na starcie na pewno się jutro stawię, za długo czekałem za tą imprezą. W ostateczności jeśli gorączka mnie pokona zawinę się w trakcie zabawy...ale bez walki się nie poddam
 Na starcie na pewno się jutro stawię, za długo czekałem za tą imprezą. W ostateczności jeśli gorączka mnie pokona zawinę się w trakcie zabawy...ale bez walki się nie poddam  

...przynajmniej w czasie imprezy bo teraz czuje się fatalnie. Ale warto było pocierpieć. Mimo braku śniegu i błota było fajnie, przejazd offroad na Torze Poznań oraz OS-y były super!!! No i znów mój Ex pozytywnie mnie zaskoczył, nie dość, że dał sobie radę z przygotowanymi przeszkodami to jeszcze spalanie wyszło o 2l na 100km mniejsze niż podczas jazdy w korku po mieście. Tomku i Przemku, fajnie było znów się spotkać
 ...przynajmniej w czasie imprezy bo teraz czuje się fatalnie. Ale warto było pocierpieć. Mimo braku śniegu i błota było fajnie, przejazd offroad na Torze Poznań oraz OS-y były super!!! No i znów mój Ex pozytywnie mnie zaskoczył, nie dość, że dał sobie radę z przygotowanymi przeszkodami to jeszcze spalanie wyszło o 2l na 100km mniejsze niż podczas jazdy w korku po mieście. Tomku i Przemku, fajnie było znów się spotkać  
 Jeśli coś macie to poproszę
 Jeśli coś macie to poproszę  
 jacek4
 jacek4

Pomyślimy coś o tym czy jak ?
 Pomyślimy coś o tym czy jak ?