Moja przyjaźń z Radkiem nie jest żadną tajemnicą, ale jestem na tyle dorosły, że sam decyduję za siebie. Koniec końców jesteś ostatnią osobą, która pozna powód mojej absencji na zlocie - nic ci do tego panie dyskursywny.Ten powód to to że Rad nie jedzie . Tam gdzie on to i ty.
jacek4
Wielka Stopa
EL a do mnie nic nie doszlo,a siedze już ponad godz.miałem taką cichą nadzieje że wysyłasz to ''wedle wzrostu i zarostu''Kliknęłam i wysłałam każdemu info
Potwierdzam wpisowe poszłoPoszło. Wpisałem,że to zaliczka za domek z rodziną megabit13 żeby nie było sytuacji,że chce cały domek dla siebie
coby nie było jedziemy z rodzinami i żonami wiec bez podtekstów
jacek4
Wydaje mis się ze pomysł dobry ale by zaprosić kogoś to fajnie znać jakieś konkrety a i z tego co się orientuję to terenwizja oni dość mocno upalają w terenie swoje autka wiec nie wiem bo nie znam konkretów planu zlotu czy u nas tez tak będzie dlatego może lepiej się wstrzymać ale teraz tez pomyślałem ze nawet jak by nie było upalania to niech przyjadą markę poznają popiją i się pobawiąSłuchajcie - a może jak by naprawdę wypaliło to by spróbować zaprosić na zlot "TERENWIZJĘ" ?
właśnie oglądałem relację ze zlotu mitsubishi i tak mi wpadło do głowy....