cruscher, niestety auta stoją na kobyłkach, szykowane na rajdzik i stąd małe opóźnienia, ale może na przyszłą sobotę damy radę na jakiś mały teścik

Przyszłą sobotę mam zarezerwowaną na piknik w szkole u brata, będe tam najprawdopodobniej grillował i dodatkowo pilnował i mierzył czas w pierwszych eliminacjach do mistrzostw świata w jeździe na krzesełku biurowym
Zresztą zapraszałem swego czasu klubowiczów, ale właściwie tylko jedna osoba się zdeklarowała że może przyjedzie

i właściwie temat chyba upadł. Zresztą jutro tata będzie w szkole to się dowie co i jak. Ogólnie spora impreza się szykuje. Klasa mojego brata akurat ma "stoisko" z tradycyjnym polskim jedzeniem (w tym oscypek w boczku z grilla i ziemniaki z serkiem czosnkowym również z grilla, które podobno mam doglądać), rzut beretem do celu. A to tylko atrakcje jednej z 15 klas. Podobno może odwiedzić piknik Ania Bosak - absolwentka tegoż gimnazjum.
Zobaczymy zatem jak to będzie...
[ Dodano: 2008-05-28, 00:05 ]
Niestety już raczej się nie potaplam w błocie ani nawet póki co nie wybiorę nigdzie...
Dwa duże fordy w mojej stajni: Econoline i Explorer - prezentowały się świetnie.
Pozdrawiam wszystkich Explorerowców z Łodzi i okolic.