bez zwierzów

Aniu dla Was zawsze się miejsce znajdzie.Dobrze, że doczytałam do końca - bo jak z psami można to nie wiem czy jeszcze mozna ale może byśmy skoczyli z zibim?i z Perem? No i z moim psem Sudanem
.
Potwierdzm 2+1 (ja żona i córka 11 lat)Kochani,
proszę o jak najszybsze potwierdzenie przyjazdu z podaniem terminu, ze względu na problemy ze znalezieniem noclegów dla tak licznej grupy. Prawdopodobnie będziemy mieli dla siebie cały pensjonat z tym, że właścicielka chce zanać dokładną liczbę osób i sposób rozlokowania. Jeśli zabraknie w tym pensjonacie miejsc będziemy starać się o miejsca w pensjonacie obok. Liczba osób również warunkuje koszt noclegu.
Pozdrawiam
napisłam pare wierszy wyżej że info do końca tygodnia. A czy to ma znaczenie czy bedzie zlot tu czy tam? Albo się chce albo nie.w sumie wypadałoby napisać co , gdzie i jak
osobiście nie potrafię się zdecydować na wyjazd przez pół Polski nie wiedząc czego się mogę spodziewać po przyjeździe![]()
może czas najwyższy uchylić rąbka tajemnicy i opisać plan zlotu - choćby pobieżnie
tego nie doczytałem. temat jest zakasztaniony jak zwykle i czasem trudno przebrnąć przez wszystkie postynapisłam pare wierszy wyżej że info do końca tygodnia