Mikesils, przyjechać możesz bez problemu a nocleg się znajdzie, jak nie w ośrodku to w ośrodku obok albo w aucie. Mamy pewną rezerwową miejscówkę i nawet nie trzeba daleko chodzić.
Co do programu to faktycznie większość się będzie działa w sobotę - trasa, żwirownia, pokazówka na mieście, uczta jedzeniowo-pitna..... Jedynie co to chyba lotnisko przeniesiemy na niedzielę bo się nie wyrobimy w sobotę.
jacek4, grile przy domkach to jak kto chce ale to nie tak że kobieta ma focha, ona ma sprzęt i jeśli ma być używany to ona chce zarobić, nic dziwnego. Tyle że my nie chcemy powiększać kosztów więc piątek to typowe ognicho a sobota ognisko i gril przy nim aby miąska upiec ale to nie musi być ekstra wielki gril a trzy standardowe powinny wystarczyć. Ja jeden mam na stanie auta a dwa ktoś przywiezie i z głowy.
tomekas20, dziękujemy za uznanie

( i bardzo liczymy że jednak do nas zawitasz bo jak nie to.....

) choć tak na prawdę ładniej to na papierze wygląda niż będzie w rzeczywistości
Wielu rzeczy nie będzie widać jako spektakularnych działań sponsorów bo nie każdy zwróci uwagę że worki na śmieci na przykład są nie kupione za pieniążki ludzi a otrzymane w gratisie. No ale my to traktujemy jak budowanie fundamentów na przyszłość i cieszy nas każda jedna forma pomocy, choćby głupie darmowe użyczenie miejsca pod teatrem czy wspomniane worki na śmieci.
Mam tylko nadzieję że więcej będzie zadowolonych niż tych zawiedzionych
Pozostaje jeszcze kwestia węgla na grilla, mamy tu jakiegoś producenta albo chętnego na sponsoring?