Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
Awatar użytkownika
Hubi
Model Explorera: EX I 1994 hotwheels

III Zlot ECP - Łopuszna

2008-09-22, 12:38

Ponieważ wszystkie tematy dotyczące zloty w Łopusznej zamknięte na kłódkę, więc pytam w oddzielnym poście:

Mam gorąca prośbę do uczestników poprzedniego III Zlotu ECP - Łopuszna

czy jest ktoś kto podjąłby się napisania choćby krótkiej relacji z tamtego zlotu?

pozdrawiam :papa:
w EXI nie ma rzeczy trudnych - czasem tylko są czasochłonne :chillout: 517015460

sarelka

Re: III Zlot ECP - Łopuszna

2008-09-26, 15:42

Wystarczy cos takiego?

Była piękna pora roku – zima. Choć niektórzy mieli bardzo daleko, to kilometry nie odwiodły ich od przyjazdu. Przyjaciele i chęć zmierzenia się z górzystym terenem wygrały z przerażającą odległością . Łopuszna okazała się pięknym miejscem, w którym spotkało się 10 właścicieli Explorerów z rodzinami. Chociaż pogoda była kapryśna (roztapiający się śnieg w ciągu dnia i silny mróz, lód na ulicach nocą) to samo towarzystwo było na tyle rozgrzane, że zabawa była przednia. W ciągu dnia zwiedzanie okolicznych trenów oczywiście tych trudniejszych, wieczorem grill, tańce hulanki, takim uciechom się oddawaliśmy. Nie zabrakło wśród nas kilku (Mikado, Hamme, Pasik), w których zew natury się odezwał. Pognali co mocy koni w silniku, aby zdobywać to co na tamtejszych terenach nie odkryte. Odkryli i na tarczy powrócili, szkód chyba nie narobili. Byli też tacy, co po górkach uczyli się jeździć i pierwsze szlify zdobywali. Tak silniki pomeczyli, że aż rejestracje pogubili.
Wspomnienia piękne, a w pamięci mojej utkwił………. bigos Batorego, grillowany czosnek Hamme i Explo-band, no i mój popękany zderzak. Kto bigosu i czosnku nie jadł, naszego śpiewu nie słyszał, a co najważniejsze z nami po …………………..wodzie nie jeździł niech żałuje.
Ostatnio zmieniony 2008-09-29, 14:31 przez sarelka, łącznie zmieniany 8 razy.

Awatar użytkownika
pasik

2008-09-29, 14:15

I ten tekst musi sie znalezc na stronie..... mozna by jeszcze wspomniec o zagubionej rejestracji shoguna :D Pozdrowionka dla weteranow!

sarelka

2008-09-29, 14:32

Hubi ja tam parę poprawek naniosłam zerknij czy masz to samo co jest tu obecnie.

Awatar użytkownika
Hubi

2008-09-29, 14:42

a kiedy nanosiłaś te poprawki? tekst skopiowałem dosłownie 5 minut temu.

Najprościej, żeby rozwiać wątpliwości co do wersji wrzuć w kolejnym swoim poście wersję ostateczną, a ja ją od ręki zaktualizuję na stronce
w EXI nie ma rzeczy trudnych - czasem tylko są czasochłonne :chillout: 517015460

sarelka

2008-09-29, 15:01

Wersja ostateczna.

Była piękna pora roku – zima. Choć niektórzy mieli bardzo daleko, to kilometry nie odwiodły ich od przyjazdu. Przyjaciele i chęć zmierzenia się z górzystym terenem wygrały z przerażającą odległością . Łopuszna okazała się pięknym miejscem, w którym spotkało się 10 właścicieli Explorerów z rodzinami. Chociaż pogoda była kapryśna (roztapiający się śnieg w ciągu dnia i silny mróz, lód na ulicach nocą) to samo towarzystwo było na tyle rozgrzane, że zabawa była przednia. W ciągu dnia zwiedzanie okolicznych trenów oczywiście tych trudniejszych, wieczorem grill, tańce hulanki, takim uciechom się oddawaliśmy. Nie zabrakło wśród nas kilku (Mikado, Hamme, Pasik), w których zew natury się odezwał. Pognali co mocy koni w silniku, aby zdobywać to co na tamtejszych terenach nie odkryte. Odkryli i na tarczy powrócili, szkód chyba nie narobili. Byli też tacy, co po górkach uczyli się jeździć i pierwsze szlify zdobywali. Tak silniki pomęczyli, że aż rejestracje pogubili.
Wspomnienia piękne, a w pamięci mojej utkwił………. bigos Batorego, grillowany czosnek Hamme i Explo-band, no i mój popękany zderzak. Kto bigosu i czosnku nie jadł, naszego śpiewu nie słyszał, a co najważniejsze z nami po …………………..wodzie nie jeździł niech żałuje.
Ostatnio zmieniony 2008-09-29, 15:02 przez sarelka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hubi

2008-09-29, 15:17

considered & done ;)
artykuł wstawiony i zaktualizowany

Awatar użytkownika
pasik

2008-09-29, 15:27

Hubi, mam filmiki z I zlotu ktore nagralem telefonem (pełna amatorka) ale jakie wspomnienia....

Awatar użytkownika
Hubi

2008-09-29, 15:32

pasik, to trzeba by już Radka podpytać czy jest miejsce na serwerze na publikację filmików.
Jeśli autor filmiku wraża chęć publikacji, to ja nie mam nic przeciwko ;)
Ewentualnie może by wrzucić na YouTube czy inny tego rodzaju serwis i wstawić tylko linka?

Wróć do „Zloty i Spotkania”