Z tego co wiem wstępnie za zlocie było ustalone że tera Mazury a jesienią Bieszczady. A co z tego wyjdzie to zobaczymy

rafbor1973 - kujawsko-pomorskie to miales wtedy w piatek i wrociles do mazowieckiego, ale w sobote dojechales juz do wlasciwego celu podrozy polozonego w pomorskim.kujawsko-pomorskie było we wrześniu 08
zobaczymy, zobaczymy - plan jest, pozostalo go sprawdzic i dopracowac, ale to juz w maju.Z tego co wiem wstępnie za zlocie było ustalone że tera Mazury a jesienią Bieszczady. A co z tego wyjdzie to zobaczymy
Z tad myslalem ze w kujawsko pomorskim jeszcze nie bylo.. Jestem za Mazurami... Nie drogo, fajne klimaty i w miare blisko z Wawydo zwiedzenia zostały:
1.zachodnio-pomorskie
2.lubuskie
3.opolskie
4.śląskie
5.podkarpackie
6.podlaskie
7.warmińsko-mazurskie
8.łódzkie
9.świętokrzyskie
10.kujawsko-pomorskie
trochę zwiedzania jeszcze zostało.
Proponuję jurę krakowsko-częstochowską, jestem gotów podjąć się organizacji. Dla przypomnienia
http://www.explorerclubpolska.com/forum ... php?t=2941
rafbor1973rkosa obserwuje i mysli - w lipcu jest bitwa grunwaldzka (18.07) i piknik w Mragowie (24-27.07). W przypadku tej drugiej opcji wchodzilby m.in. pobyt w Ketrzynie (Wilczy Szaniec) oraz parada. Sugerowalbym impreze objazdowa drogami szutrowymi i lesnymi, asfalt tylko dla leserow, gdy popada. Moze bez zwirowni, co by wszyscy cali dojechali do domow
Dla twardzieli moznaby zalatwic atrakcje przez caly tydzien - od Grunwaldu po Mragowo, np. szlak zamkow krzyzackich.
Mazury fajna rzecz, ale pamiętajmy o tym że ktos miejscowy musi pomóc w organizacji.
wtej materii akurat mi to nie przeszkadza,ale czas mojej pracy i niekończąca sie rozbudowa domu.Nawet w niedzielę dłubiemy jak się da.Dawid, ma żonę.
to była odpowiedź do Dawida, że rkosa nie jest sam, ma Żonę która mu na pewno pomożeDawid, ma żonę....![]()