Winiwini dokładnie zauważałyś kruczek opiesie sklepu w Olkuszu, że prowadzą go "wirtualnie" dlatego też było moje pytanie.
No nic chyba po ilości postów można wnioskować że niewiele osób tam kupuje

Jak coś się dowiem dam znać.
Witam wszystkich. Wczoraj był mój pierwszy raz w Olkuszu. Około godziny 13 złożyłem poprzez stronę internetową zamówienie na kable WN i świece do mojego Henryka(a wcześniej miałem okazję prowadzić sympatyczną i fachową rozmowę z pracownikiem, który doradził mi w wyborze owego asortymentu) wpisując w uwagach hasło forumowo-klubowe uprawniające do rabatu. Podobno towar zamówiony przed piętnastą wysyłany jest tego samego dnia, myślę - ściema ale UWAGA!!!! Dziś przed trzynastą zapukał kurier z ładną paczuszką i obiecanym rabatem 15%.No nic chyba po ilości postów można wnioskować że niewiele osób tam kupuje
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................tera to taaaaa.... rozumim. Trza tera tylko modli się żeby nie zrobili promocji "zamów on line to dostaniesz 30% rabatu " bo przyjdzie nam dopłacaćwszystko jest OK - jako klub mamy 15% - ale nie łączy się z innymi promocjami/rabatami - jak to zawsze bywa w takich sytuacjach. A zatem wielkość rabatu klubowego się zgadza.