dojazd na działkę nieodśnieżoną drogą - porażka
wyjazd z dziećmi na kulig skończył się rozwaleniem skrzyni biegów (zakopałem się i próbowałem wyjechać)
nigdy taki samochód bez napędu na 4 łapy...

Czekaj ,czekaj....bo gdzieś czytałem o jakiejś wtopie,bo chłopaki Cię namówili na wspólny wyjazda ja tam nie widzę problemu w braku 4x4 - w sumie temat rzeka, każdy ma swoje upodobania lub przyzwyczajenia.
Ja mam 4x4 (co prawda chwilowo niesprawne), ale nie brakuje mi go, bo skorzystałem z niego praktycznie ze 2-3 razy przy okazji zjechania z czarnego.
Jak nie planujesz jazdy w terenie to taki napęd wystarczy. A zimą trzeba uważać i nie mieć za ciężkiej nogi.
Jednak to autko miało w przeszłości problemy z ASB i proponowałbym mu się dobrze pod tym kątem przyjrzeć, żeby nie było wtopy
dlatego też juz w teren nie jeżdżę] Czekaj ,czekaj....bo gdzieś czytałem o jakiejś wtopie,bo chłopaki Cię namówili na wspólny wyjazd![]()
![]()
Mi też sie bardzo podobają wnętrza amerykanów. Nie tak jak np VW-czarna dziura.Tyle że żonka zakochana w tej czerwieni, zawsze chciała żebym został strażakiemmając już takiego smoka nie mieć 4x4 to grzech
to tak w temacie flokowaniaŚrodek można wymienić, albo oddać do powlekania ( napylania ) jakimiś tam włóknami .
Widziałem niedawno w jakimś programie jak elementy deski i inne plastiki czymś takim napylali.
Sam się zastanawiam nad górą deski bo mi się w szybie odbija jak jadę pod słońce .
zajefajnie wygląda to niebieskie wnętrzeto tak w temacie flokowaniaŚrodek można wymienić, albo oddać do powlekania ( napylania ) jakimiś tam włóknami .
Widziałem niedawno w jakimś programie jak elementy deski i inne plastiki czymś takim napylali.
Sam się zastanawiam nad górą deski bo mi się w szybie odbija jak jadę pod słońce .
przypadkiem trafiłem w necie
Obrazek