wlaśnie się tak nad tym starszym zastanawiam, cena wysoka ale może coś z tego jeszcze będzie, mi też myślę że to by wystarczyło. ale fajnie teżj est jak dociśniesz gaz to czujesz że jedziesz, dobra, chyba na ten Szczecin trzeba będzie uderzyć i go obadać.
do Szczecina mam godzinkę jazdy, ale jak znajdzie się ktoś ze szczecina to oczywiście bardzo bym prosił o pomoc, bo co dwie głowy to nie jedna, a lepiej posłuchać opini użytkowników niż laika w fordach, tak więc jak coś to Flaszka jest jak ktośby miał ochotę zajrzeć na Turzyn
kolego Dyfrend, jade dzisiaj oglądnąć tego szczecińskiego jak będziesz to czytał to zadzwoń do mnie jak coś tobie będzie wiadomo na temat tego auta, flaszke bioręze sobąjak cośżeby sięna miejscu odrazu rozliczyć, pozdrawiam mój numer to
wiziąłem tego najstarszego ze szczecina, cene jeszcze trochęzjechałem więc myśle że przyzwoicie zakupiłem, potrzebuje trochępracy ale to powoli z czasem będzie robione, tak więc podsumowując zrobiłem nim już koło 1tysia km i ogólnie jestem zadowolony, jak zrobie jakieśfoty tyo ci zapodam oki? a dzięki za pomoc