W 4,9 też jest problem z rozrządem ? Myślałem że dotyczy to raczej sohc.Dlatego godząc się na wyższe spalanie zainteresowałem się większym motorem.W sumie na temat tegoż silnika na polskich stronach jest znikoma ilość informacji.Ja powiem tak, gdybym mial wolne srodki i nie znalazlbym widocznej wady typu rdza nad wyraz, uszkodzona skrzynia, uszkodzony rozrzad, uszkodzony silnik czy napędy to bym go chetnie przygarnal bo cena bardzo dobra. Tyle ze troche za dobra jak na to auto i to budzi podejrzenia.
Jedyny teren jaki to auto będzie miało do pokonania to polskie wyboje asfaltowe i w zime kilka zasp-dużych zas.Normalny scorpiak nie dal im rady.Licze że ten da.to jest wersja limit edition czy jak tam sie to pisze jeżeli szukasz bulwarówki to bardzo dobry wybór silnik nie do zamęczenia i skrzynia najlepsza jaka wychodziła w exie ale jeśli szukasz coś do terenu to napewno nie ten![]()
problemu z rozrządem nie ma
czy aż taka dobra, bym nie powiedział... jest normalna oczywiście jeśli sprawnyTyle ze troche za dobra jak na to auto i to budzi podejrzenia.