Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.

Explo III

Moderatorzy: starwind, resetx, Hubi

monika

Explo III

2009-09-29, 01:04

Witam wszystkich- trochę się zagubiłam 2 cluby, 2 fora ale ok. Na tym drugim forum zadałam wczoraj pytanie ale cisza jak makiem zasiał. Może tu mi sie uda coś dowiedziec na temat explorera z allegro http://moto.allegro.pl/item754793817_fo ... zarny.html Czy ktoś widzia czy ktoś słyszał. Facet mówił że nawet 2 lata temu był na jakimś zlocie w kampinosie z Wami ,albo nie z wami tylko z tamtym forum . Sama już nie wiem kto jet kto .

Awatar użytkownika
Rad-T
Administrator
Model Explorera: SOHC 99, OHV Sport 92
Kontakt: Strona WWW Facebook

Re: Explo III

2009-09-29, 06:27

wtedy to bylo jeszcze jedno forum a zlot na ktorym byl wlasciciel byl pierwszym jaki w ogole sie odbyl :D to mysle ze tu juz masz jasnosc.

Rzeczywiscie autko bylo na zlocie, sa gdzies nawet fotki, wtedy bylo w bardzo dobrym stanie, cud, miod, malina :) i jesli bylo dbane to powinno przyniesc duzo przyjemnosci z dalszej jazdy tym bardziej ze tak jak pisze wlasciciel rzeczywiscie auto jest przystosowane fabrycznie do spalania etanolu.
Załączniki
zlot_pierwszy.jpg
zlot_pierwszy.jpg (178.55 KiB) Przejrzano 1800 razy
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Rad-T, łącznie zmieniany 1 raz.
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...

monika

Re: Explo III

2009-09-30, 02:02

Dzięki za info. Teraz musze męża urabiać żeby kasę skołował bo strasznie mie się podoba ten czarny explo. :))

Wróć do „SAMOCHODY Z OGŁOSZEŃ”