Jak dla mnie to chyba zdjęcja nie pasują do opisu, a mianowicie:
-nie widzę przełączników (są zaślepki-chyba że takie zdjęcie) 4x4 auto, 4x4 H, 4x4 L ,a przełączniki te są umiejscowione po prawej stronie radia.
- z tym spalaniem gazu to troszkę przesadzone
-68 tyś km to troszkę za mało - ale kto wie może był kupiony żeby stał na podjeżdzie przed domem
- nie widze też "SYSTEMU NAWIGACJI"
- pierwszy raz spotykam się z wersją 8 osobową
- climatronik to chyba elektroniczna klima - a tu widzę manual
- może się myle ale jeśli są ksenony to dokładki(prawdopodobnie chińskie) hamerykanie w swoich samochodach do tej pory nie są przekonani do ksenów
Są to moje spostrzeżenia (mogę się mylić)
Też mi nie pasował częściowo opis szczególnie 8 osobowa wersja.
Co do 4x4 to sterowanie jest umieszczone w tych trzech przyciskach po lewej stronie radia (po prawiej są zaślepki do sterowania komputerem z tego co się orientuje) ale on coś mi nie pasują ponieważ ja mam (i jak widywałem ogólnie) trzy z napisami 4x4 Auto itp.. A tutaj są jakieś dwie diody.
Nie widzę także wielofunkcyjnej kierownicy (tylko temopomat) ani orurowania.
No panowie no jak to nie widzicie orurowania w tym aucie a te rury z boku
Jeśli auto ma napęd na 4 koła to tylko może mieć AWD bo przyciski ma puste. Te diodki to pewnie jakieś immo czy alarm.
Poza tym chyba był bity bo ta przykrywka poduszki pasażera mu tak mocno odstaje.
Faktycznie mało jest EX III do sprzedania i większość z dziwną przeszłością. Sam szukałem na początku roku bo chciałem swojego EX II sobie odmłodzić o kilka lat własnie na taki rocznik 04. Już raz zrobiłem podejście do EX III ale niestety nie dopłynął
Dwa duże fordy w mojej stajni: Econoline i Explorer - prezentowały się świetnie.
Pozdrawiam wszystkich Explorerowców z Łodzi i okolic.