Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
vel Piciu

EX III z allegro

2010-03-03, 11:18

Witam wszystkich !!!
Jako totalny nowicjusz proszę o radę - Czy warto?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11692786

Ps. Czy ktoś może sprawdzał już to auto tzn. VIN

Dzięki i pozdro !

Awatar użytkownika
tomb2

Re: EX III z allegro

2010-03-03, 16:44

lepiej odwiedź dział "Powitania" bo bedzie draka :) :mrgreen:

vel Piciu

SORRY

2010-03-03, 17:18

sorry w ferworze poszukiwań nie zwróciłem uwagi już nadrobiłem zaległości jeszcze raz witam wszystkich !!! :-)

Awatar użytkownika
bugta

2010-03-03, 17:57

Jak dla mnie to chyba zdjęcja nie pasują do opisu, a mianowicie:
-nie widzę przełączników (są zaślepki-chyba że takie zdjęcie) 4x4 auto, 4x4 H, 4x4 L ,a przełączniki te są umiejscowione po prawej stronie radia.
- z tym spalaniem gazu to troszkę przesadzone
-68 tyś km to troszkę za mało - ale kto wie może był kupiony żeby stał na podjeżdzie przed domem
- nie widze też "SYSTEMU NAWIGACJI"
- pierwszy raz spotykam się z wersją 8 osobową
- climatronik to chyba elektroniczna klima - a tu widzę manual
- może się myle ale jeśli są ksenony to dokładki(prawdopodobnie chińskie) hamerykanie w swoich samochodach do tej pory nie są przekonani do ksenów
Są to moje spostrzeżenia (mogę się mylić)

MoC

2010-03-03, 19:19

Też mi nie pasował częściowo opis szczególnie 8 osobowa wersja.

Co do 4x4 to sterowanie jest umieszczone w tych trzech przyciskach po lewej stronie radia (po prawiej są zaślepki do sterowania komputerem z tego co się orientuje) ale on coś mi nie pasują ponieważ ja mam (i jak widywałem ogólnie) trzy z napisami 4x4 Auto itp.. A tutaj są jakieś dwie diody.

Nie widzę także wielofunkcyjnej kierownicy (tylko temopomat) ani orurowania.

Klimatronika też nie ma.

No i spalanie to ściemka.

Awatar użytkownika
Krzysztof Kurek

2010-03-03, 19:35

Jeśli chcesz możemy sobie to autko pobadać, tym bardziej, że jest z naszego fyrtla ;-)
Nie bierz nic na wiarę, sam wszystko badaj...

vel Piciu

2010-03-03, 19:52

chyba tego odpuszczę facet jakiś dziwny przez telefon :-/

mało ofert z lat 04 -05 już nie wiem gdzie szukać. Przyjdzie mi na mego wymarzonego EX cierpliwie poczekać.

cruscher
Kontakt: Strona WWW

2010-03-03, 20:43

No panowie no jak to nie widzicie orurowania w tym aucie :-D :-D :-D a te rury z boku :-P :evil:

Jeśli auto ma napęd na 4 koła to tylko może mieć AWD bo przyciski ma puste. Te diodki to pewnie jakieś immo czy alarm.

Poza tym chyba był bity bo ta przykrywka poduszki pasażera mu tak mocno odstaje.

Faktycznie mało jest EX III do sprzedania i większość z dziwną przeszłością. Sam szukałem na początku roku bo chciałem swojego EX II sobie odmłodzić o kilka lat własnie na taki rocznik 04. Już raz zrobiłem podejście do EX III ale niestety nie dopłynął :-/ :-/ :-/
Dwa duże fordy w mojej stajni: Econoline i Explorer - prezentowały się świetnie.
Pozdrawiam wszystkich Explorerowców z Łodzi i okolic.

Wróć do „SAMOCHODY Z OGŁOSZEŃ”