w którym miejscu w Babicach on stoi ? nie kojarzę tam komisu żadnego - możemy się umówić na miejscu jakby co - to moje rejony - i jeszcze raz go przejrzeć.
Dokładnie tu:
http://satanizm.eu/sAtanista-DemOluje-grobowIec.jpg (link nie prowadzi do jpg, tylko do Google Maps - po prostu najfajniesza skracarka linków

)
Aaaa chyba, na tej drodze w stronę Bronisz - to jeśli tam - to już jakiś czas to auto się tam kisi

z parę miesięcy będzie.
Stoi od marca, wcześniej miał znacznie wyższą cenę. Na szybie widać, że było 42 000, komisarz mówi, że jeszcze parę dni wcześniej było 36 000, ale właściciel jedzie do USA po kolejną partię i nie chce tego kisić. Wiem, tłumaczenie komisarza, podejrzenia miny, ale jeśli dałoby się go porządnie obejrzeć i zbadać stan techniczy to byłoby cool. Ja mam ten dylemat, że mój synek jest niepełnosprawny i jego wózek zajmuje 2/3 bagażniak Tourana, który mały nie jest. Fotelik samochodowy tez do małych nie należy ale w Sport Tracu się zmieści.
Mały problem jest taki, że mi księgowa zakazała teraz wydawania kasy. Musze jeszze miesiąc poczekać. Wrrrr!!
Swoją drogą w załączniku jest fota VINu - ja nic nie znalazłem - "VIN nieprawidłowy" na paru stronach z searchami. Może ktoś potrafi to sprawdzić?
co do napinacza - to są po jakieś 250-300 plnów więc nie wiem skąd 1000

poza tym to że pracuje - znaczy napina

Kółko pasowe działa, ale wibruje lekko na boki. Kumpel miał podobne doświadczenia z silnikami TDI więc to może stąd ta cena? Nie znam się

Mam TDI, które się nie chce zepsuć