Zgodzę się z tym
Hubi, że jak człowiek się postara to może polansować i maluchem. Można polansować rowerem. Odpowiadając na to czy uzbrojony Ex I to rasowa terenówk to powiem tak. Prędzej niż suburban czy blazer. Szybciej zdecydowałbym się polansować EX I i zdecydowanie spróbowałbym wjechać nim w zabłocony las. Twoje ostatnie zdanie jest jak najbardziej wyjaśniające. Polansować może każdy i czym tylko zechce. Wybór należy do chcącego polansować.
a czy jechałeś kiedyś suburbanem po polskich leśnych drogach??
Po polski leśnych nie. Miałem przyjemność będąc na mistrzostwach europy W Finlandii dojeżdżać około 5 km do miejsca zbiórki. Droga przez las wiodła na odcinku od 100 do 200m. Jeździłem tak przez 7 dni.
Dziękuję za podpowiedź co mam robić z Blazerem... Dobra rada na wagę złota...
Weź zrozum ,że ja nic ci nie każe. Zrobisz co zechcesz i przeznaczysz swojego Blazera do czego tylko będziesz chciał. Możesz używać go w ciężkim terenie, możesz na ryby itd. Chcesz lansować - lansuj, nie -nie rób tego. Moje zdanie jest takie a nie inne. Nic nie zmieniam, pozostaje przy swoim. To jest tylko i wyłącznie moja opinia na temat tych w/w aut. Przepraszam, że ci nie pomogłem. Wybacz

Mleko uzdrawia, piwo ratuje

Nie każda morda pasuje do Forda