No fakt pokrowce są rewelacyjne

, napisałem gościowi pare słów i widze, że to skasował, oczywiscie przez telefon pewnie i tak powie ze 12l ....
[ Dodano: 2008-02-26, 19:58 ]
Byłem dziś oglądać tego:
http://www.allegro.pl/item313252170_for ... dbany.html
jadąc spodziewałem się że będzie coś nie tak, raczej mnie interesowało co, sprzedawca stary handlarz mimo kilku telefonów od różnych osób trzymał się jednej wersji.
Do rzeczy, samochód był udeżony z prawej strony (sprzedawca się nie przyznał mimo faktów), świadczy o tym wymienione nadkole, drzwi krzywe szczególnie tylnie prawe, dach lekko skrzywiony, poduchy boczne wywalone - siedzenia chamsko zaszyte (według sprzedawcy wada fabryczna

), kontrolka od poduch troche pomigała na odpalonym silniku i zgasła, centralne otwieranie przednich lewych drzwi niesprawne, dziwne ślady rdzy w nieoczekiwanych miejscach - mocowanie siedzenia kierowcy, nieco nieprzyjemny zapach - jest pewna szansa że topielec ale raczej nie, w środku średnio ale nie ma tragedii (wypalona dziura w przednim siedzeniu - porysowane plastiki, brudny), mój dwa lata starszy w lepszym stanie. Opony inne niż na zdjęciu - jakieś szosówki coś tam bierznika miały;
skrzynia silnik i reduktor ok - na tyle ile miałem szansę sprawdzić, pan sprzedawca niezbyt chętny do jazdy próbnej;
opis pana sprzedawcy - przede wszystkim kazał mi za długo czekać - bardzo nieładnie, nie ma co go słuchać bo opowiada bajki i ma gadane, stwierdził że samochód nie był bity, kiedy poprosiłem żeby nie owijał w bawełne i powiedział coś treściwego, gadał dalej jak zdarta płyta nieistotne rzeczy (że on taki fajny itp.), kilka razy miał do mnie pretensje, że mu nie oddałem dokumentów - oczywiście sam je miał, wyprowadziłem go z równowagi ciągłymi pytaniami o to jak wyglądał przed zrobieniem - trzymał się do końca swojej wersji...
teraz dla czego nie wziełem - bo od kogoś kto kręci się nie kupuje jak się nie chce przyznać do tego co widać to pewnie znajdzie się jeszcze coś czego nie widać...
oczywiście to moja opinia, resztę zostawiam do przemyślenia zaintereswanym...
[ Dodano: 2008-02-27, 11:21 ]
zapomniałem dopisać że to wersja podstawowa a nie XLT jak napisał gość
Był Ex2 97', Ex2 95' i ex2 99'. Jest ex 3 02'