Mam taki mały pomysł co do nieuczciwych sprzedawców szczególnie, jeżeli coś jest nie zgodne z opisem, jest sobie na allegro (na otomoto również) opcja zgłoś naruszenie zasad, można z niej skorzystać bez logowania, zauważyłem że pojedyncze zgłoszenie nie daje zawsze rezultatu, gdybyśmy linka z taką aukcją wrzucali i kilka osób by to kliknęło to może byłby jakieś rezultaty, koszt wystawienie aukcji to przeciętnie kilkadziesiąt złotych - po paru próbach wystawiania może sprzedający zdecyduje się nie robić kaszany i napisać więcej prawdy o tym co sprzedaje, ja zawsze wciskam sprzedaż poza allegro - myślę że to na nich działa najbardziej i zawsze w 100% jest zgodne z prawdą
[ Dodano: 2008-02-29, 16:01 ]
tak a propos tego samochodu, oglądanego przeze mnie w Będzinie, już nie jest z 1999 - a widziałem w papierach, tylko z 2000

co za gość, no i jaka moc 220 koni, no i ten manualny „klimatron” nie mówiąc o „cuatro”
teraz można go znaleźć tutaj:
http://www.allegro.pl/item320766530_for ... dbany.html
Oczywiście nie pije do tego co wyżej napisałem, zauważam tylko inne nieścisłości, które przyszły mi na myśl, a wcześniej ich nie zauważyłem

Był Ex2 97', Ex2 95' i ex2 99'. Jest ex 3 02'